2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی نگرانم میشه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 44 پست
من دوره هام تقریباً 30 روزه هست که این ماه 39 روز شده  چجوری حساب کنم؟  میشه واسم حساب کن ...

شما معمولا در هر ماه با احتمال 20 درصد باردار میشید ....البته اینو هم بدونید احتمال بارداری برای هر شخص در هر ماه 25 درصد هست و شما با وجود اینکه 30 روزه هستید خیلی فاصله ندارید با کسی که مثلا 24 روزه هست به اندازه 5 درصد فرق میکنه ....نگران نباشید ....اینهایی که من میگم احتمالات هست و شما خودتون میدونید که در احتمالات هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته مثل کسی که شوهرش واریکوسل داشت اما باردار شده بود و این یعنی اینکه اون خانوم با احتمال کم هم باردار شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بر اساس روش علمی براتون توضیح دادم و کاملا علمی هست ...اینکه شما میگید حاملگی کوچیک اتفاق میفته ع ...

من هم از دکتر شنیدم و علمیه اما برام جذاب نیست بهرحال که توضیح بیشتر بدم.

من هم از دکتر شنیدم و علمیه اما برام جذاب نیست بهرحال که توضیح بیشتر بدم.

از دکتر شنیدید فرق میکنه تا اینکه بتونید یک دلیل علمی بیارید ....البته بعید میدونم دکتر هم اینو تایید کنه...معمولا قدیمیها میگفتن اگه عقب جلو بندازی داری آماده میشی اما اینکه فقط عقب بندازی اصلا قابل قبول نیست

الهی بزودی زود دامنتون سبز بشه الهی آمین

مررسی عزیزم. 😙😙😙😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
شما معمولا در هر ماه با احتمال 20 درصد باردار میشید ....البته اینو هم بدونید احتمال بارداری برای هر ...

دستت درد نکنه خانمی 

ممنونم زحمت کشیدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
عزیزم انشاالله به زودی نی نی دار میشی و بی بی چکت مثبت میشه 

مرسی قربونت برم

ان شاءالله خدا اول به اونایی که خیلی وقته منتظرن بده بعده به منم بده ان شاءالله 

😊😊

عزیزم ناامید نباش انشاالله به زودی زود باردار میشی ولی فکر نکن که اگه خونریزی داشتی یعنی حامله نیستی ...

عزیزم یه سوال 

بعدا چجوری فهمیدی بارداری؟ 

وااااای چه بد  من ده روز عقب انداختم اخه پس احتمالش کم میشه

ایناهمش احتماله من سربلرداری اولم ماه اول 15روزتاخیرماه دوم 1هفته تاخیروماه سوم باردارشدم 

عرماه احتمال بارداری حدود20تا25درصده پس هرچی جلوترمیزی احتمالش بیشترمیشه 

حالابعضیاجزوه همون 25درصدمیشن وزودی باردارمیشن بعضیام دیرتردرهرصورت تایکسال طبیعیه

یه نصیحت خواهرانه اینقدردقیق دنبال نشونه هانبلش توفکرهرچی باشی نمیشه پس فکرتورهاکن 

وخدایی که بشدت کافیست
ایناهمش احتماله من سربلرداری اولم ماه اول 15روزتاخیرماه دوم 1هفته تاخیروماه سوم باردارشدم  عرم ...

مرررسی فدات بشم 

دستت درد نکنه. 😘😘😘😘

عزیزم یه سوال  بعدا  چجوری فهمیدی بارداری؟

من وقت سونوی کلیه و مثانه داشتم چون کلیه م درد میکرد رفتم دکتر برام سونو نوشت تو سونوگرافی دکتره تا دستگاه رو گذاشت رو مثانه م گفت بارداری.بخدا هنگ کردم اصن باور نمیکردم گفت یازده هفتته.یه شوک بزرگ بود برام.دکتره باورش نمیشد من یازده هفتمه و نمیدونم که باردارم.حالا جالب بود که من تو اون سه ماه کلی ورزشای سنگین کرده بودم کلی بدو بدو داشتم و کلی استرس بخاطر یه سری مسائل.ولی خدا خواست و بچم خدا رو سکر سلامت دنیا اومد.انشاالله قسمت شما و همه منتظرا گلم

من وقت سونوی کلیه و مثانه داشتم چون کلیه م درد میکرد رفتم دکتر برام سونو نوشت تو سونوگرافی دکتره تا ...

واااااااای چه جاااااااالب خداروشکر 

کاش واسه منم اونطوری بشه. 😔😔😔

واااااااای چه جاااااااالب خداروشکر  کاش واسه منم اونطوری بشه. 😔😔😔

انشاالله به موقعش نی نی میاد تو دلت غصه نخور.ولی ببین تا بچه نداری کیف دنیا رو میکنی من الان به هوای پسرم همش باید شبا تا صبح بیدار باشم و راهش ببرم و شیر بدم و....خیلی دردسر داره من اگه میدونستم بچه داری این همه سخته هیچ وقت رابطه بدون جلوگیری انجام نمیدادم

انشاالله به موقعش نی نی میاد تو دلت غصه نخور.ولی ببین تا بچه نداری کیف دنیا رو میکنی من الان به هوای ...

ای جونم. 😁😁😁😁

اخه من تو شهر غریبم همسرمم کارش ازاده صبح میره شب میاد تنها میمونم, میخوام یه همدم داشته باشم. 😊