2777
2789

نشسته بودیم من و آبجیم و مامانم خواستم چایی بخورم یهو قند پرید تو حلقم بخدا خفه شدم راه نفسم بند اومده بود دیگه هیچی نمی‌دیدم نمی‌دونستم چیکار کنم خواهرم نمیدونست چیشده اشاره کردم بهش اونم اومد دوبار محکم به پشتم زد خداراشکر قند در اومد ولی یادش میفتم حالم بده میشه خیلی حس وحشتناکی بود 😔😔😔

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه براشما کسی پیشت بود ی ماه پیش اخرشب اومدم شیر بخورم یه تیکه خیلی کوچولو قندگذاشتم دهنم ی دفه پرید گلوم وااااای تصور کن شیر سرد قند گیرکرده نمیره پایین شوهرم سرکاره شب ساعت ۱۲تنهام حامله ام هستم.ب معنای واقعی مرگمو ب چشم دیدم  دیگه هیییییچ راهی ب ذعنم نرسید ازسماور ابجوش ریختم تو استکان دااااغ داع سرکشیدم قند اب شد رفت پایین ینی فقط تاصبح گریه کردم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
باز خوبه براشما کسی پیشت بود ی ماه پیش اخرشب اومدم شیر بخورم یه تیکه خیلی کوچولو قندگذاشتم دهنم ی دف ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات‌.. منم همیشه تنهام امروز شانسی خواهرم اینا همینجا بودن خداراشکر

توی شهر ما همین امسال خانمه داشت سیب می‌خورد سیب گیر کرد گلوش فوت کرد طفلک 

یه بچه هم توی روستا نصفه شب رفت آب بخوره ؛ یکدفعه زیاد خورد چسبید خفه شد فوت کرد

چه حادثه هایی پیش میاد

پس آدم باید خودش احتیاط کنه

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات‌.. منم همیشه تنهام امروز شانسی خواهرم اینا همینجا بودن خداراشکر

خدارحم کرده بهمون همین.من ک میگم دعای این طفل معصوم توشکمم بود زنده موندیم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
توی شهر ما همین امسال خانمه داشت سیب می‌خورد سیب گیر کرد گلوش فوت کرد طفلک یه بچه هم توی روستا نصفه ...

آره خیلی شنیدم با این چیزها فوت میکنن😔😔من خدابهم رحم کرد