2777
2789

هرچی بخریم میره میذاره کف دستشون

مثلا برای خانواده من با پول خودشون یه کمد خریدیم اونو از همون ماه پیش گفته بود یا برا من لباس خریدنی میگفت بهشون و کادرشوهرم به شوهرم میگفت بیاره بپوشه ببینم نمیدونم عکس بفرسته ببینم

امروز گفتم هیچیم نمیذاری زمین بمونه میزاری کف دستشون گفت کمده دیگخ چیه مگه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از شوخی چند سالشه ؟چقدر سخته هندل کردن این مدل زندگی شما باهاش صحبت کردی ؟

۲۸ عزیزم امروز گفتم بهش اینجوری بر خورد کرد

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

عزیز ببخشید سوال نا مربوط میپرسم راجب امضات چجوری لاغر کردی؟

با کالری شماری و ایروبیک

سفت وایسا بگو نمیخوام بگی ،مگه زنی عیبه ،حالا زنها یک ذوق دارن تو مردی ،سواستفاده میکنم اونا اخه

اره میخوام بگم

خواستگار من انقدر تو دار بود که همه چیو خراب کرد

با مشورت نکردن با آدم درست! 

همه چیزو میخواست خودش یه تنه حل کنه! 

بعدا که همه چیز خراب شد مادرش و خواهرش برگشت گفت کاش با ما درمیون میذاشتید

خواستگار من انقدر تو دار بود که همه چیو خراب کردبا مشورت نکردن با آدم درست! همه چیزو میخواست خودش یه ...

اخه اینجا مشکلی نیس کاین چیزای شخصیمونو میگه مشکلامونو نمیگه