2777
2789
عنوان

امان از ذست خانواده شووووووهر

856 بازدید | 39 پست

بچه برادر شوهرم اومد خونمون..  3 سالشه..   برذاشته روی  ال ای دی  کلی  خش  انداخته..  به خانوادش با خنده  میگم ولی ته دلممم پر  از اعصاب خوردیه..  وقتی یادم میاد بابام با چه زحمتی جهازمو خریداز خودم بدم میاد... 

بعدش   تعجب میکنن و میخندن...  مادذ شوهرم همیشه بدبین..  میگه فلانی حالا همش دختر خواهراش  خیاطن..هی میگ اینو واسم  دوختن...  بهش دراومدم گفتم بخدا منم خیلی دوس ذارم منتاها پسرت خیلییی همراهیم نمیکنه..  واسم پارچه  نمیخره...  توروخدا یکم ارومم کنین و بگین باید چیکار  کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابات خیلی از رو ضعفه .یعنی چی خودت و شوهرت رو کوچیک میکنی .وقتی میگه لباسامو دختر خواهرام می‌دوزن، بگو آره میدونم مشخصه دست دوزن و کار آدم ناوارد ،قبلا خواستم بگمتون ، ترسیدم ناراحت بشید ، بعدم بزن زیر خنده 

بچه طلاقه.. دلم نمیادد

مگه تو طلاقشون دادی ، از من به تو نصیحت پا بچه یکی دیگه رو به خونت باز نکن ، دلت واسه خودت بسوزه ، در رو باز نکن بگو خواب بودم ، البته اگه شوهرت خونه نیست ، یا به یه بهونه ای بفرستش‌ بره