2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

تا وقتی از منزل بیرون نری هیچ دادگاهی نمیتونه محکومت کنه!

اگر هم رفتی بیرون و هدفت طلاقه شاهد و مدرک بذار رو پرونده که امنیت جانی نداری 

در ضمن همزمان مهریه رو بذار اجرا و درخواست اجرت المثل هم حتما بکن 

اینا باعث میشه فشار مالی زیادی بهش بیاد و ممکنه کوتاه بیاد اگر هم نیاد پول خیلی خوبی گیرت میاد برای آینده!

حتی یک جلسه شده با یه وکیل صحبت کن !!!!

(آقا هستم ولی برای طلاق و این جور چیزا به یکی از فامیل که می خواست از شوهرش طلاق بگیره کمک کردم)

خیلی ناراحت میشم یاد گذشته میفتم الانم گریم گرفت دعا میکنم خدا کمکت کنه🥰🥰

ان شاءلله دعای خیلی خوبی برام کردی ممنونم،الان زندگیتون چطوره مشغول هستید مجردید اصلا بچه داشتید

سلام تا وقتی از منزل بیرون نری هیچ دادگاهی نمیتونه محکومت کنه!اگر هم رفتی بیرون و هدفت طلاقه شاهد و ...

خیلی ممنونم،من برای طلاق وکیل گرفتم گفت نفقه و اجرت المثل هم با خودمه ، آقا درخواست طلاق داد وکیل که رفت اصلا رو پرونده نیومد و درخواست طلاق باطل شد،من خونه ی پدرم هستم جهیزیه ام رو هم اوردم ولی دلیل داشته چندین ماه بود که خونه نمیومد من تنها میموندم شهر غریب هم زندگی میکردم بدور از خانواده ی خودم شهر اون بود،خلاصه شنیدم از چند جا که نمیخواد زندگی کنه و برم من در نهایت ناچار شدم اقدام جدی کنم اظهارنامه دادم دفتر قضایی که ایشون خونه رو ترک کرده و اقدام کردم برا طلب مهریه از طریق ثبت اسناد

خیلی ممنونم،من برای طلاق وکیل گرفتم گفت نفقه و اجرت المثل هم با خودمه ، آقا درخواست طلاق داد وکیل که ...

آها الان قضیه خیلی بهتر شد.

گزارش کلانتری رو بگیر که خونه نیست.(واسه تمکین خیلی کمکت میکنه)

اگر اون درخواست طلاق داده که برات خیلی بهتره چون وقتی مرد درخواست طلاق بده باید تمام حق و حقوق زن رو بده.

ببین کلا برای مهریه و اجرت المثل حق رو تحت هر شرایطی به زن میدن. ولی برای طلاق حق رو تحت هر شرایطی به مرد میدن.

اگر اون درخواست طلاق داده تو دیگه درخواست طلاقت رو پس بگیر چون اینجوری خیلی به نفعت هست.

راهت طولانی و سخته ولی نتیجش خوبه 

قوی باش!

گود لاک

آها الان قضیه خیلی بهتر شد.گزارش کلانتری رو بگیر که خونه نیست.(واسه تمکین خیلی کمکت میکنه)اگر اون در ...

خیلی ممنونم درخواست طلاقش چون روی پرونده نیومد لغو شد و همینطوری دیگه بلاتکلیف موندم