2777
2789
عنوان

خانوما میشه دعا کنید برا برادرم ازش بیخیریم چند روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 53 پست
مرسی عزیزم ولی این احتمال نیست میدونه پدر مادر من مشکل قلبی دارن و سریع اگر نگران شن سکته میکنن نمید ...

کدوم شهرن؟ اونجا آشنا کسی نیست پیگیری کنه؟ کاش یه سر می‌رفتید اگه  نزدیکه

کدوم شهرن؟ اونجا آشنا کسی نیست پیگیری کنه؟ کاش یه سر می‌رفتید اگه نزدیکه

نوشهر ن هیچکسو نداریم خیلی ساله منو پدر مادرمو برادرم تنها زندگی می‌کردیم ۲۰ساعت فاصله داریم و اینکه اصلا نمیدونم کجای اون شهره تا حالا نرفتیم این هنوز بچس ۱۸سالشه کلا نگرانشم خیلی 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اسی. از برادرتون خبری نشد؟

سلام عزیزم ن قربونت هنوز خبری نشده ازش داریم از نگرانی دق میکنیم

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
خبری نشد؟؟؟سلام

سلام خوبیت ن هنوز

عزیزم زنگ بزنین به کلانتری و پیگیری کنین. نگران نباشین دلم روشنه که برمیگردن.

حضروری رفتیم میگن برید خبری شد میگم بهتون توروخدا دعا کنید زنگ بزنه 

بخدا همش تو فکرتم. انشاءالله خدا دلتون رو شاد کنه 🙏🙏🙏

مرسی گلم ان شاءالله والا منم نشستم تا برادرم زنگ بزنه امروز پدرومادر دیگه رفتن همون شهر خواهش میکنم اگر دلت راضیه براش دعا کن ک امروز زنگ بزنه

انشاء الله چند ساعت دیگه پیام سلامتی برادرت رو میذاری اسی . خدا حافظ همه باشه 🙏

ان شاالله مرسی گلم خدا خیرت بده ب هرچی ک میخوای برسی

عزیزم داداشتون زنگ زد؟

ن گلم هنوز خبری ازش نیست