2777
2789
عنوان

خانوما میشه دعا کنید برا برادرم ازش بیخیریم چند روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 53 پست
مامان اینا رسیدن نوشهر؟ ان شاء الله که خیره. گفتن خبری نبود؟ رفتن کلانتری؟

هنوز نرسیدن اونا تا برن ببینم چخبره از خودشم ک هیچ خبری نیست

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان اینا رسیدن نوشهر؟ ان شاء الله که خیره. گفتن خبری نبود؟ رفتن کلانتری؟

مرسی گلم ک بفکری ان شاالله خدا خیر دنیا آخرت بهت بده خدا عزیزانتو برات حفط کنه ان شا الله 

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
مرسی گلم ک بفکری ان شاالله خدا خیر دنیا آخرت بهت بده خدا عزیزانتو برات حفط کنه ان شا الله

خواهش میکنم عزیزدلم ❤️ان شاء الله همگی شما، در سلامت کامل باشین و خدا حافظ و نگهدارتون باشه 🤲ممنون از دعای خیرت عزیزم ♥️اگر خبری شد لطفا به ما هم بگین 

ان شاء الله که برادر عزیزتون در سلامت کامله. آیه الکرسی بخون و از دور برای کل خانواده فوت کن عزیزم

چشم عزیزم حتما دست درد نکنه گلم خدا خیرت بده

سلام خوبین. از برادرتون خبری شد؟

سلام‌گلم ن هنوز هیچ خبری نشده پدر مادرمم رفتن کلانتری نوشهر گفتن برید خبری شد خبرتون میکنم تو دلمون مث سیر سرکه میجوشه 

مرسی دورت بگردم ک بفکری 

خواهشا برا ی دونه برادرم دعا کن سالم باشه خودش زودتر زنگ بزنه

سلام خوبین. از برادرتون خبری شد؟

سلام عزیزم خوبی از برادرم خبر شد مث اینکه تصادف میکنه می‌برند بیمارستان و گوشیشم دیگه پیشش نبوده الانم اطلاع دقیقی از حالش ندارم منم میخوام‌برم نوشهر 

ان شاءالله ب هرچی ک میخوای تو زندگیت برسی عزیزم مرسی ک پیگیر بودی اولین کسی ک اومد ب یادم شما بودین ک بتون خبر بدم 

اسی حال برادرت چطوره؟

سلام گلم مرسی از پیگیریت قشنگم 

حال خوبی ندازه پدر مادرم گفتن حالش اصلا خوب نیست چندجاش شکسته فعلا بیمارستانه ولی همین ک زندس خداروشکر اطلاع دقیق دیگه ای ندارم بلیط گرفتم ک میخوام برم پیش خانوادم 

ان شاءالله ب حق علی هرچی ک از خدا میخواید بهتون بده گلم وجود آدمایی مث شما  ی کاربر دیگه ک پیگیر بودین تو این دنیا نامرد خیلی خوبه 

سلام‌گلم ن هنوز هیچ خبری نشده پدر مادرمم رفتن کلانتری نوشهر گفتن برید خبری شد خبرتون میکنم تو دلمون ...

ان شاء الله عزیزدلم، ان شاء الله که برادرتون در سلامت کامله. از طریق گوشی ردیابی نکردن؟ عزیزدلم مدام برای داداشتون آیه الکرسی بخونین و فوت کنین