فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 عنوان اومدم فراموشش کنم 109 بازدید | 15 پست اسم تیشتر ی نفر برام فرستاد بازم یادش افتادم اسمش ک همیشه منو باش صدا میزداومدم فراموشش کنم توی بیمارستان اتفاقی دیدمشاومدم فراموشش کنم اینکارم کردم خخخخ تا ی هفته اومد تو خوابم اخه چجوری فراموشت کنم .... یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠 1403/09/19 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مگه_فضولی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 3588 درک میکنم زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12585 فراموش کردن ب این معنی نیس ک کلا از ذهنت پاک شههمینکه ب مرور کمرنگ تر میشه و حست بهش از بین میره یعنی فراموشی
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 فراموش کردن ب این معنی نیس ک کلا از ذهنت پاک شههمینکه ب مرور کمرنگ تر میشه و حست بهش از بین میره یعن ... ۱۰ ماه گذشت اوایل خوب بودم الان افتضاح یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 12585 ۱۰ ماه گذشت اوایل خوب بودم الان افتضاح جایگزین پیدا کن براش🫠
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 جایگزین پیدا کن براش🫠 قبلا وقتی اینجور بود همینکارو میکردم عزیزم دلم گیره نمیتونم لحظه ای بجز اون باکس دیکه حرف بزنم فک نمیکردم عاشق بشم وقتی ۱۲ کیلو کم کردم تازه فهمیدم بدجور دلم گیر کرده یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠
shshs عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1013 الهی آرامش پیدا کنی،میفهممت،میدونم شرایطت خوب نیس ولی امکانش هست یه سوال بپرسم جوابم بدی؟
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 الهی آرامش پیدا کنی،میفهممت،میدونم شرایطت خوب نیس ولی امکانش هست یه سوال بپرسم جوابم بدی؟ جانم در خدمتم یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠
shshs عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1013 جانم در خدمتم ممنونمبه نظرت این آدمی که باهاش آشنا شدم بهم پیشنهاد آشنایی میده؟خیلی مرد امنیه و آرامش دهندس، دوست داشتم نصیبم بشه ولی نمیدونم چرا من بدترین ورژنه خودمو نشونش دادم،حالا به نظرت امیدی هست؟
نیکوپیما عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3432 سلام فلفل تیشتر توی اون تاپیکی که میگفتی بهت الهام میشه میخواستم ازت یه سوال بپرسم اگه میشه جواب بده
نیکوپیما عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3432 سوالم این بود من آینده خوبی دارم با چه کسی ازدواج میکنم وکی وکلا هرچی از آیندم بهت الهام میشه بگو مرسی
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 ممنونمبه نظرت این آدمی که باهاش آشنا شدم بهم پیشنهاد آشنایی میده؟خیلی مرد امنیه و آرامش دهندس، دوست ... اولا خواهرانه بهت میگم هیچ ادم امنی وجود نداره اخرش یروزی ضربشو بهت میزنندوما این اقا موزماره میخاد از اعتمادت سواستفاده کنه حس خوبی بش ندارم شاید بگم قبول نکنی ولی تورابطت حواست باش زیادی بش نزدیک نشی یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠
shshs عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 1013 اولا خواهرانه بهت میگم هیچ ادم امنی وجود نداره اخرش یروزی ضربشو بهت میزنندوما این اقا موزماره میخاد ... اصلا رابطه ای نداریم با هم،دو ماهه که میشناسمش،احتمالا دیگ هم نبینمش چون رابطه کاریمون تموم،هیچی هم نگفته اصلا ،خودم احساسه خوبی دارم بهش،نمیدونم دیگ
فلفل_تیشتر مدیر استارتر عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 755 اصلا رابطه ای نداریم با هم،دو ماهه که میشناسمش،احتمالا دیگ هم نبینمش چون رابطه کاریمون تموم،هیچی هم ... حسم اصن بهش خوب نیس حالا چ دوست باشین چ نباشین نمیدونم چرا یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠