2777
2789
عنوان

من یه مادر وسواسی و افسرده

195 بازدید | 12 پست

که نمیتونم به بچم و زندگی و خودم برسم قرص و دکتر و دوا هم فایده نداشت همش بیحالم خوابم میاد افسرده حوصله ندارم  قرص اعصاب پیش بهترین متخصص شهر رفتم یکم خوب شدم و دوباره بدتر شدم حافظه هم پوکید فقط دلم میخواد بشینم گریه کنم دست و دلم به هیچ کاری نمیره بچه داره کارای خونه هیچ کاری نمیتونم بکنم  بی‌حال و افسرده و خاب آلودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توام عزیزم واسه همین دوست ندارم مادر بشم

یه مادر شاد و با ذوق بچشم شاد بزرگ میشه و واسه هر چیزی ذوق میکنه سعی کن بخاطر بچه هم شده خودتو تغییر بدی

نماز اول وقت بخون و قرآن با معنی فارسی خیلی حالت خوب میشه منم بهترم 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
عزیزم وسواسی ت از چه نوعه چه جوریه

وسواسی از مامانم ارث رسیده 

اونم داشت خاله هامم دارن

همه مدل وسواس داشتم مدلاش عوض میشه وسواس به تمیزی و کثیفی وسواس پاکی و نجسی وسواس فکری وسواس  به مرگ عزیزام هیچ وقت خوب نشدم فقط مدلش عوض شده مدام خیلی خستم خیلی زیاد

منم مثل توام عزیزم واسه همین دوست ندارم مادر بشمیه مادر شاد و با ذوق بچشم شاد بزرگ میشه و واسه هر چی ...

اصلا نمیتونم باورت نمیشه انگار با آهنربا چسبوندنم به زمین مغزم از فکر و اعصاب خوردی درد میکنه داغونم 

اصلا نمیتونم باورت نمیشه انگار با آهنربا چسبوندنم به زمین مغزم از فکر و اعصاب خوردی درد میکنه داغونم

میفهمم اولین راه رفتن به روانپزشک و خوردن مداوم دارو حداقل تا یکسال و وقتی که دکترت بگه 

منم رفتم بهتر شدم خودت به خودت کمک کن بخاطر بچه آشپزی کن نماز بخون قرآن بخون خونه مرتب کن خودتو سرگرم کن پیاده روی و پارک برو با بچت 

افسردگی و ناراحتی تو روی بچتم تو بزرگسالی تاثیر میزاره 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .