2777
2789
عنوان

میگم بدبخت بیچاره هایی مثل ما اگه🤔

1114 بازدید | 64 پست

دندونامون درد بگیره باید چیکار کنیم؟ 

من کل دندونام خرابه حتی جلوهام 😧خرابی هاش معلوم نیستا ولی خیلی پوسیده شدن عقبی ها رو هم تقریبا همه رو کشیدم 😭😭😭

چند روزه بغل دندونم خیلی درد میکنه تا فیهاخالدون سوراخ شده واقعا چیکار کنیم؟ 🤔😔🥹

کاش میمردم اه 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیمارستان تامین اجتماعی برو

درست نمیکنه ک 😐

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

عزیزم هممون با دندونامون در گیریم 

دندون پزشکا رحم و مروت نداره 

واقعا دیگه گند گرونی رو در آوردن 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
عزیزم هممون با دندونامون در گیریم دندون پزشکا رحم و مروت نداره واقعا دیگه گند گرونی رو در آوردن

اره بخدا خیلی خیلی گرونه 😔کاش میشد همشو بکشم 

منم،نتونستم برم دکتر ۴تا دندون زیباییم خراب شد با بدبختی رفتم دکتر درست شده ولی بقیش حساس شدن درد میکنن بابامم الان نداره دلم نمیاد چیزی بگم

ولی من شنیدم دانشگاه های پزشکی با مقدار کمی برات درست میکنن 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم،نتونستم برم دکتر ۴تا دندون زیباییم خراب شد با بدبختی رفتم دکتر درست شده ولی بقیش حساس شدن درد می ...

بعضیاشون نمیتونن کارو خراب میکنن دندونپزشک خوب هم زیر بار کار اونا نمیره میشه قوز بالا قوز 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
درست نمیکنه ک 😐

من خیلی میترسم از تامین اجتماعی

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

منم،نتونستم برم دکتر ۴تا دندون زیباییم خراب شد با بدبختی رفتم دکتر درست شده ولی بقیش حساس شدن درد می ...

اون کمی هم برای کشیدنه برای عصب کشی و پرکردن حداقل هر دندون دوتومن میخواد جای دیگه ۴ ب بالا از کجا بیارم 😭😭😭