2777
2789
عنوان

مطمئنی شیعه و محب اهل بیت علیهم السلام هستی آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 63 پست
هیمن خودمو در حدی نمیدونم و چیزی هم در چنته ندارم ک برم پیش خدا التماس کنماز یه شخص نزدیک ب خدا مثل ...

ولی خود خدا گفته هر بنده ای حتی سرتاپا گناه بیاد پیش خودش. دنبال راه های فرعی نباشید . بنده خدا نباید از رحمت خدا ناامید باشه. 

با بچه که طرف نیستی خودتو میخوای گول بزنی یا مارو با این حرفا مثلا میخوای گناه از گردن خودت باز کنی ...

این تفکر شماست.

میتونه صرفا برای خودتون محترم و معتبر باشه.

دقت کنید من خودمو آقا معرفی کردم البته به زور نمیشه بهتون فهموند. بنده گاها درخواست دوستی هم داشتم و تا حد امکان سعی کردم در فضای خلوت کمک کنم و خدا رو ناظر دیدم.

لطفا از مسئولین سایت جلو نزنید اونا اجازه دادن و اینجا آقا هم داریم خودتونم می‌دونید. لطفا دیگه ادامه ندید میتونید تاپیکو ترک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خود خدا گفته هر بنده ای حتی سرتاپا گناه بیاد پیش خودش. دنبال راه های فرعی نباشید . بنده خدا نبای ...

یه عالمه مثال توی قرآنه

مثلا قوم حضرت موسی هرچی از خدا میخاستن ب حضرت موسی میگفتن از خدا بخاد

مثل دعای نوح پیامبر برای پسرش

و... 

به واجبات در حد توانم پایبندم محب حضرت علی و اولاد اونم هستم ولی مطمئن نیستم شیعه واقعی باشم..

ان شاءالله شیعه واقعی هستی و هستیم و باشیم تا ابد.

از اهل بیت علیهم السلام کمک بخواهید و تردید رو کنار بزنید

اولا ادب رو رعایت کنین.ثانیا سایر واجبات خیلی چیز مبهم و غریبی نیست ....نمیدونم از کجای پیامم ناراحت ...

زدم تو خال ..خودت هم خوب میدونی چی گفتم ..باز هم این خنگ خدا میگه سایر واجبات ..می کنی چون تو ذهن تو بقیه رو جا ندادن ...بازم میگم اگه روت میشد فقط از حجاب میگفتی ک خدای نکرده چشمان هیزت ب گناه آلوده نشن ..

با بچه که طرف نیستی خودتو میخوای گول بزنی یا مارو با این حرفا مثلا میخوای گناه از گردن خودت باز کنی ...

خیر عزیزم همه اقایون تواینجا دنبال بی بندوباری نیستن من بارها دیدم پس لطعا تهمت نزن 

این تفکر شماست.میتونه صرفا برای خودتون محترم و معتبر باشه.دقت کنید من خودمو آقا معرفی کردم البته به ...

قطعا تو تاپیک یه فرد ریا کار نمی‌مونم جا نماز الکی ابکشیدن با لاس زدنت تو جای زنها همخونی ندارن خدا به راه راست هدایتت کنه

زدم تو خال ..خودت هم خوب میدونی چی گفتم ..باز هم این خنگ خدا میگه سایر واجبات ..می کنی چون تو ذهن تو ...

ما از آنچه که باید می‌گفتیم گفتیم .... هرکس به اندازه فهم و شعورش از محیط اطراف دیتا دریافت میکنه ..... 

حرفای شرعی من معمولا به کسانی برمیخوره که عامل نیستن و برای هوس دلشون پذیرش اینا سخته .....

اگر واقعا فکر میکنی تو خال زدی دیگه چی میخوای تاپیک منو ترک کن ..... ببخشیدا مجبور شدم رک بگم

قطعا تو تاپیک یه فرد ریا کار نمی‌مونم جا نماز الکی ابکشیدن با لاس زدنت تو جای زنها همخونی ندارن خدا ...

بنده حین ثبت نام صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم.

نه صدای نامحرمی می‌شنوم. نه ارتباط تصویری دارم. یکی از مسئولان سایت نی نی گفته بود اینجا تحت نظارت هست، ثانیا پیام های بنده غالبا سرگشاده و همگانی صادر میشه، محتوای تاپیکام بیشتر یادآوری نماز و شرع هست. گاهی در خواست دوستی بهم داده میشه قبول میکنم و سعی میکنم راهنمایی کنم.

وقتتو اینجا هدر نده شما به اندازه درک و فهم خودت صرفا حرفها و مواضع منو میتونی بفهمی نهایتا .... بلطف الله اهل نماز هستم و یادآوری نماز هم میکنم. از این کار من شیطان و شیاطین مجسم فقط دلخور میشن و به طرق مختلف اعتراض میکنن

این حکومت به اصطلاع شیعی و روحانیون ..تمام مردم رو از دین زده کردن

برای دین گریزی بهونه قبول نیست.

خیلی ها در همین حکومت نماز میخونن و تبلیغ و یادآوری نماز میکنن، تو کره ماه که زندگی نمیکنن.

شما تو خونت نماز بخون چرا دوری از نماز رو سیاسی میکنی چه ربطی داره،

اگر اعتقاد آدم محکم باشه حکومت که هیچی دنیا هم نمیتونه تکونش بده. از ماست که بر ماست

من نماز میخونم ..حجاب قابل قبولی هم دارم ..ولی باید قبول کنید نسل بعدی یعنی فرزندانمون دیگه هیچی رو قبول ندارن ..چون من به شخصه و خیلیای دیگه دین و مذهب رو از همین روحانیون یاد گرفتیم..مگه چند درصدمون خودمون رفنیم مطالعه دینی کنیم  ..الان گند زدن تو باورای ما ..فاسد ترین قشر جامعه هستن.

درضمن حکومت ما به هیچ‌وجه اسلامی نیست پس قانون اسلامی هم نداریم که بگن حجاب تو قانون اسلامیع

من نماز میخونم ..حجاب قابل قبولی هم دارم ..ولی باید قبول کنید نسل بعدی یعنی فرزندانمون دیگه هیچی رو ...

اولا ما روحانی خطاکار هم داریم اگر نبود که دادگاه روحانیت نداشتیم.

اما روحانیون خوبی هم داریم مثلا امام جمعه شهر ما در یکی از  بخش های تهران.

چه ربطی داره .... قاتل حصرت علی علیه السلام کی بود؟ کافر بود؟ آیا مردم باید نماز و قرآن رو کنار میزاشتن میگفتن ابن ملجم گند زد به .... اگر کنار میزاشتن بنظرتون ازشون قابل قبول بود؟

توکل بر الله ، لقمه حلال با زحمت و پرداخت خمس، روح نماز در خانواده و خانه، دعای عاقبت بخیری برای فرزندان و امداد خواهی از اهل بیت علیهم السلام همه می تونن کمک کنن به فرزندان مومن و سالم آینده ان شاءالله. 

وقتی مادر بی حجابی کنه، پدر ماهواره بزاره تو خونه، اینا خودش خیلی لطمه میزنه به تربیت صحیح فرزند ، فقط گردن جامعه نندازیم