2777
2789
عنوان

مطمئنی شیعه و محب اهل بیت علیهم السلام هستی آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 63 پست
دقیقا اینوباید به کسایی که ادعای مفت میکنن برای همه جا نماز آب میکشن گفت،فقط دنبال ایراد گرفتن از دی ...

مذهبی نما هم توجامعه هستش وکسی منکرش نیس ولی دلیل نمیشه بگیم همه نماز خونا بدن

عزیزم اینقدر ناراحت نشو ایشون قصد توهین نداشتن فقط یه تلنگر گفتن همین

کسی به زور نمیخواد دیگری رو باحجاب یا بانماز کنه🥰

اون موقع فرقی با شیطان نداریم

همه موظف به رعایت هستیم و الا کسی که رعایت نمیکنه هم خسران بخودش و در برخی موارد خسران به اطراف هم م ...

اااا حواسم نبود مرد هستین،مرد مومن واقعی حیا داره تو جای زن ها نمیاد 😊جا نماز آب بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خواهر

هیچ کدوم از دعاهام اجابت نشد

چ با توسل چ بدون توسل

چن سال پیش رسول الله رو خاب دیدم از اونوقت فقط بلا نازل شد

میگن ایشون مبشّر و منذره

اومدنشون ب خاب من فقط انذار و هشدار بود

کاش بشارتی هم از جانب ایشون برسه

خسته شدم

تو اینجا چی میخوای. حامله ای

نه، سایت مختلط هست منم صادقانه خودمو آقا معرفی کردم و در راستای وظایف دینی اینجا هم چون بستر پرمخاطبی هست ان شاءالله توفیق دارم یادآوری و ترویج احکام میکنم.

برو پایین صفحه ببین چند تا تاپیک در مورد بارداری هست ....

شما ظاهرا چندسال عقب هستی از حال و هوای فعلی سایت نی نی 

همه درکش رو دارن , در کنار درک اختیار هم دارن , روان سالمی ندارن و با اختیار خودشون کار بد رو انجام ...

افرین به همین دلیل هست که کسی که آگاه هست به همه خوبی ها ومصلحت ها یه برنامه و راه و روش وراهنما بده

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

نه، سایت مختلط هست منم صادقانه خودمو آقا معرفی کردم و در راستای وظایف دینی اینجا هم چون بستر پرمخاطب ...

امروز عضو شدی بعد من عقبم؟

پامنبری پیدا نکردی اومدی

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

اااا حواسم نبود مرد هستین،مرد مومن واقعی حیا داره تو جای زن ها نمیاد 😊جا نماز آب بکشه

بنده حین ثبت نام صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم.

نه صدای نامحرمی می‌شنوم. نه ارتباط تصویری دارم. طبق گفته یکی از مسئولان سایت نی نی اینجا تحت نظارت هست، ثانیا پیام های بنده غالبا سرگشاده و همگانی صادر میشه، محتوای تاپیکام بیشتر یادآوری نماز و شرع هست. گاهی در خواست دوستی بهم داده میشه قبول میکنم و سعی میکنم راهنمایی کنم.

برخی در اینجا ممکنه گناه کنن و ان شاءالله برخی مثل من صواب کسب می کنن

افرین به همین دلیل هست که کسی که آگاه هست به همه خوبی ها ومصلحت ها یه برنامه و راه و روش وراهنما بده

ولی فایده نداره چون هر کسی در آخر , راه و انتخاب خودش رو میره . فقط وقت تلف کردنه

امروز عضو شدی بعد من عقبم؟پامنبری پیدا نکردی اومدی

قبلنا عضو بودم ....

تعلیق شدم .

پیام های من جای بحث نداره اما برای برخی کسانیکه در کار دین سستی میکنن و با عقده های مختلف کشف حجاب میکنن پذیرشش سخت و سوزناک هست .... 

من از خودم خرف نزدم، احکام شرع رو یادآور شدم. 

تابحال ب خلافا متوسل شدی و حاجت گرفتی؟؟ من ب امامان شیعه متوسل شدم دعام مستجاب نشدشاید خلافای سه گان ...

عزیزم خدا هست نیازی نیست به غیر خدا متوسل بشی از خدا بالاتر که نیس اینهمه هم در قرآن گفته خدابرای بنده اش کافیست. یا خدا کسانی رو که بهش توکل میکنن دوست داره .

بنده حین ثبت نام صادقانه خودم رو آقا معرفی کردم و ثبت نام موفق داشتم.نه صدای نامحرمی می‌شنوم. نه ارت ...

با بچه که طرف نیستی 

خودتو میخوای گول بزنی یا مارو با این حرفا مثلا میخوای  گناه از گردن خودت باز کنی اینجا همه می‌دونن جای زن هاست فقط اونی که میخواد لاس بزنه تفرح میره مغلطه می‌کنه امثال شماها زیادن اینجا قشنگ شناخته شده هستین 

به واجبات در حد توانم پایبندم محب حضرت علی و اولاد اونم هستم  ولی مطمئن نیستم شیعه واقعی باشم..

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

عزیزم خدا هست نیازی نیست به غیر خدا متوسل بشی از خدا بالاتر که نیس اینهمه هم در قرآن گفته خدابرای بن ...

هی

من خودمو در حدی نمیدونم و چیزی هم در چنته ندارم ک برم پیش خدا التماس کنم

از یه شخص نزدیک ب خدا مثل پیامبر ائمه میخام برام دعا کنن یا هرکی دلش پاکه

خودمم دعا میکنم ک اکثرا اجابت نمیشه