2777
2789

حالا اطرافیانی که از تصمیمم باخبر میشن

دختر همسایه ما مرد😐

دختر اقواممون اینقد زشت شد که نگو

فلانی سرطان گرفت

بهمانی صورتش عین میت میمونه

و کلی حرفای دیگه که آدم کرک و پرش میریزه🥲

شمام بفرمایید بگید تعارف نکنید😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جزا میگی ، به کسی ربطی نداره تصمیما رو بگیر ، انحام بده به هیچ کسم توضیح نده 

هرکی ام گفت چرا لاغر شدی بگو رژیم گرفتم

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

اگه هیچ راهی نمونده انجام بده اقوام ماانجام داد   زیادی زشت وباریک شده یبار گفت گریه کردم دلم میخوایت غذایوو بخورم نمیشد....نمیدونم واقعا گاهی تنها چارس  چند کیلویی؟؟؟

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بای پس انجام نده بنظرماسلیو خیلی بهتره منم اطرافیانم اوناییکه بای پس کردن راضی نیستن اما اوناییکه اس ...

پس فرداس نوبتم و خودش اینو تشخیص داده برم بگم اسلیوم کن؟

یه بار رژیم و باشگاه رو امتحان کن عزیزم ،زود تصمیم نگیر

مطمئنی بعدا تو دورهمی و مهمونی حسرت نمیخوری که نمیتونی چیز زیادی بخوری؟ یا حتی نمیشه یه وعده درست حسابی تو رستوران بخوری

تمام لذت مسافرت هم به خوردن و گشتنه ،اینو هم از دست میدی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب جزا میگی ، به کسی ربطی نداره تصمیما رو بگیر ، انحام بده به هیچ کسم توضیح نده هرکی ام گفت چرا لاغر ...

مثلا امروز منتظر دکترم بودم خانومه پرسید،بعد ک گفتم گف دختر همسایمون چقد زشت شد بعد روشو کرد اونور رفت🥲