2777
2789
عنوان

میخوام عمل بای پاس کنم(مربوط میشه ب لاغری)

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 51 پست
بارها و بارها امتحانش کردم،اخیرا افسردگی گرفتم از ۱۰۷شدم ۱۲۲ دو قدم راه میرم افسرده میشم،خیلی در مور ...

پس به توصیه دکتر عمل کن عزیزم ، از من ناراحت نشو گلم اخیرا یه موج عمل اسلیو و بای پس راه افتاده بیشترشم تبلیغ بلاگراس بخاطر همین گفتم ضرر نبینی یه وقت 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من از عید تا حالا بیست و چهار کیلو با داروهای کم کننده اشتها کم کردم. اول بقیه راها رو قبل جراحی امت ...

دیگه بریدم اینقد راه های مختلفو امتحان کردم آخرین راه حلمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس به توصیه دکتر عمل کن عزیزم ، از من ناراحت نشو گلم اخیرا یه موج عمل اسلیو و بای پس راه افتاده بیشت ...

من در واقع هیچ وقت رضایت نداشتم ب عمل اخیرا وزنم خیلی زفت بالا دیگه انگیزه نداشتم و مرگم ب جون خریدم

فوری مرد؟

نه بهوش اومد از عمل بعدش رفت کما بعد مرد والا میگن انگار دکتر معده رو که دوخته یه تیکه خیلی کوچیک‌باز مونده بود بعد اسید معده رفته بود به بقیه بدنش اعضای دیگه از کار افتاده بودن والا نمی‌دونم دیگه چی بوده واقعا ولی همون بعد عمل تو بیمارستان رفته کما 

خدا رحمتش کنه😔منم مرگمو ب جون خریدم

انشالله که. چیزی نمیشه اگه همه ی راه هارو رفتی و نشده لاغر بشی الان مجبوری این عمل رو انجام بدی انجام بده توکل بر خدا اصلا فکرای بد نکن ولی واقعیتش من خودم خیلی ترسوام و به شدت جون دوست اصلا ۱ درصد هم ریسک نمیکنم 

انشالله که. چیزی نمیشه اگه همه ی راه هارو رفتی و نشده لاغر بشی الان مجبوری این عمل رو انجام بدی انجا ...

ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشید عزیزم،من اصلا استرس ندارم

من در واقع هیچ وقت رضایت نداشتم ب عمل اخیرا وزنم خیلی زفت بالا دیگه انگیزه نداشتم و مرگم ب جون خریدم

دور از جونت عزیزم ان شاءالله ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشی ، هرکاری میدونی واسه سلامتیت خوبه انجام بده ❤

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مامانم میخواد اسلیو کنه از اون روز همهههه ترسوندنش😐😂

ولی خب دختر همکار خالم پدرش پزشک بود تازه ۹۰کیلو بود با اجازه خودش عمل شد بنده خدا بهوش نیومد🥲بااینکه قدش بلند بود اصلا چاق نبود پر بود فقط

ولی با این حال مامانم میگه مردن بهتراز چاقی کمر درد پا درده افسرده شدم باید عمل کنم😐♥️منم تشویقش میکنم

💍♥️