2777
2789
عنوان

خسته شدم مادرم یک ماهه خونمونه

849 بازدید | 34 پست

۱۵ روزه که زایمان کردم مادرم از شهرستان اومده دستشم میبوسم که اومد کمکم کرد ، ولی خیلی خرجمون زیاد شده مادرم با اینکه میدونه تو چه وضعیتی هستیم ولی رعایت نمیکنه صبح میشه میگه نهار چی میپزی عصر میشه میگه الان شوهرت میاد شام چی میپزی واسش😐 همش دارم مرغو گوشتو ماهی میپزم ، من در حالت عادی خیلی وقتا هیچی نمیپزم یه تخم مرغی یه سیب زمینیی ، هر روز هم باید گردو و شیر تو خونمون باشه که بخوره از دیشب دیگه نزاشتمش غذا بپزه چون هر چی گوشت داشته باشیم یا سیر یا پیاز همه رو خالی میکنه تو غذا بعد هم اضافه میاد همش حروم میشه با این وضعیت ، دیگه خودم دست به کار شدم غذا میپزم. ، دعا کنید زود بره فکر کرده همه مثل خودشون بی دغدغه و پولدار هستن🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قدم نورسیده مبارک باشه درست میگی واقعا سخته انشالله خدا بهتون برکت بده خودت آشپزی کن و مراعات کن تا وقتی میره آبرو داری کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

شوهر منم من زایمان کرده بودم رفته بود بیرون واسه من ماهیچه بخره بپزیم بخورم

مادرم گفت بگو زیاد بخره ما هم بخوریم!!!

ماهیچه واسه ۵ نفر بالای دو تومن میشه!!!!

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

مامانت عزیزم تعارف که نداری بهش بگو مثلا انقد بپز انقد مرغ بذار ممکن عاشق اینم مامانم خونم بمونه دوهفته اومد خونمون موند بهترین روزای زندگیمون بود بااینکه خب خرجمون زیاد شد چون تعدادمون بیشتر بود

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خب مادرته باهاش راحت نیستی؟بگو هرچی تو یخچال و فریزر و خواربار داریم با همونا غذا بپز

خب عزیزم اینا برای یک ماهه نه برا دو سه روز ، زیاد گوشت و مرغ درست میکنه ای کاش هم بخوره 

الان لازم داری این چیزا رو

با تخم مرغ سیب زمینی زنی ک زایمان کرده نمیتونه بگذرونه

اینا رو نخوری فردا بیشتر باید خرج دوا دکترت کنی

لازمم نیس دور بریزی بذارید وعده های بعدی بخورید. بنظر میاد بیشتر خسیسی تا ندار