2777
2789
عنوان

برای بچه هاتون وارنیش فلوراید تو مدرسه انجام دادن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 50 پست
ملت وقتی برای چیزی پول بدن،براشون ارزشمند میشهمفتی به این ملت نیومده

عزیزم شما مثل اینکه خیلی طرفداره این جمله مفت باشه کوفت باشه هستین 

چون مفته باید راضی باشم 

من حتی دندون پزشکی هم نذاشتم برای پسرم بزنن ...

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چرا رضایت نمیدین؟ من پول میدم برای بچه هام سالی دوبار بعد از کلینینگ فلوراید بزنن.

عزیزم شما شرایط مطب و کلینیک رو با کار سیار یکی میدونی؟! کمترینش اینه که تو مطب ساکشن هست تو مدرسه نه و فلوراید می‌ره تو معده و کلی از بچه ها حالشون بهم میخوره

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اها پس بخاطر معلمش میخواد بزنه شیطون🤣 فکر کردم خجالتیه😅

اره یه معلم جیگریم داره ک نگم برات عین اروپاییاس 

قد بلند و بلوووند 😂😂

از دست این پسر بچه ها

عه شما هم رضایت ندادی چرا ؟

نه چون بنظرم تو مدرسه بهداشت اونطوری که باید رعایت نمیشه و ساکشن هم نیست بچه آب دهنش رو قورت میده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اره یه معلم جیگریم داره ک نگم برات عین اروپاییاس قد بلند و بلوووند 😂😂از دست این پسر بچه ها

اوووو بچه حق داره خب🤣🤣🥰

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
عزیزم شما شرایط مطب و کلینیک رو با کار سیار یکی میدونی؟! کمترینش اینه که تو مطب ساکشن هست تو مدرسه ن ...

عزیزم یکی بالاتر نوشته مردم ما با مجانی و مفت بودن مشکل دارن !!!!

منم دقیقا حرفم اینه بچه ها وقتی توی مطب هستن و دندان پزشک کاریو انجام میده ما کلی استرس داریم ک نکنه مشکلی پیش بیاد 

اونوقت بزاریم یه عده ادمای معمولی ک هیچ‌بهداشتیم رعایت نمیکنن اینکارو انجام بدن ..

مضرات وارنیش و فلوراید تراپی بر اساس منابع معتبر پزشکی جهانی:۱. ایجاد فلوروزیس دندانی (لکه‌های سفید ...

الان با توجه به این متن متوجه شدین فلورایدتراپی مضره؟ 

کجا درس خوندین؟ تحصیلاتتون چقدره؟ 

من یه کانالی بودم مامانا نظر فرستادن و گفتن رضایت ندادناونجا تو ذهنم مونده بود چیز خوبی نیست انگار و ...

مثل اینکه سالها قبل برای بچه ها بدون رضات انجام میدن فکر کنین دیگ در چ حد رضایت والدین براشون مهم نبوده بعد بنظرم اعتراض کردن دیگ اینام رضایت نامه میخان

اما اینم هست ک بچه ها بعدش بالا میارن و حالشون بد میشه بخاطر اونم هست 

اما در کل معایب این فلوراید خیلی بیشتر از مزایاش هست 

من حتی توی مطب بهم گفتن انجام بده برای پسرت چند سال پیش انجام ندادم

الان با توجه به این متن متوجه شدین فلورایدتراپی مضره؟ کجا درس خوندین؟ تحصیلاتتون چقدره؟

دلیلی نمی بینم برای شما توضیح بدم من تحقیقاتمرو خیلی ساله انجام دادم درضمن خودمم از بچگی خمیر دندون فلوراید دار زدم و نتیجه ش کلی دندون خرابه از وقتی بدون فلوراید زدم خیلی کمتر اذیت میشه دندونم 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

الان با توجه به این متن متوجه شدین فلورایدتراپی مضره؟ کجا درس خوندین؟ تحصیلاتتون چقدره؟

این فقط ی نمونه ش مضراتش برای خانم باردار

دلیلی نمی بینم برای شما توضیح بدم من تحقیقاتمرو خیلی ساله انجام دادم درضمن خودمم از بچگی خمیر دندون ...

فلوراید تو اب هم هست . ابی جوشیده می خورید؟

اکانت دست سه(بزودی چهار) نفره لطفا به بی ربط بودن تاپیکا گیر ندید

ایشونو که می شناسین قراره وزیر بعداشت ترامپ شه