2777
2789
عنوان

برای بچه هاتون وارنیش فلوراید تو مدرسه انجام دادن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 50 پست
میگم چون سننش پایینه شاید بگن بزار بزنیم اینکه اعتراضی نمیکنه چی بگم والا از ترسم میخوام نفرستم اون ...

نه اینطور نیست. اگه قرار بود برای همه رو انجام بدن که رضایت نامه نمیدادن. به پسرتم باز میخوای بسپار که بگه مادرم اجازه نداده،باید یاد بگیره اینا رو هم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
دقیقا چرا رضایت نمیدین؟ من پول میدم برای بچه هام سالی دوبار بعد از کلینینگ فلوراید بزنن.

عزیزم توی کلینیک فرق داره با توی مدارس زدن هول هولکی به کلی دانش اموز ..

اونم یه سری اپراتور تازه کار ک تو بهداشت کار کنن و موقع زدن صدرصد بهداشت کامل رعایت نمیشه و باید دستگاه ساکشن هم باشه و بنظرم متخصص انجام بده تازه بچه ها نباید از فلوراید غورت بدن و پنبه توی دهنش باشه و ...

بنظرم چیزی نیست ک تو مدرسه با نظارت ادمای معمولی انجام بشه بخصوص بچه های سن پایین تر و ...

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینطور نیست. اگه قرار بود برای همه رو انجام بدن که رضایت نامه نمیدادن. به پسرتم باز میخوای بسپار ...

پسرم که میگه معلممون گفته باید بزنید خیلی خوبه و فلان 

اینم خیلی معلمشو دوست داره میگه بایدبزنم منم😂

ولی باید بهش توضیح بدم تا قبول کنه 

پسرم که میگه معلممون گفته باید بزنید خیلی خوبه و فلان اینم خیلی معلمشو دوست داره میگه بایدبزنم منم😂 ...

اها پس بخاطر معلمش میخواد بزنه شیطون🤣 فکر کردم خجالتیه😅 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

از ما هم رضایت نامه خواستیم من رضایت ندادم

رفتم مدرسه هم تاکید کردم به هیچ عنوان نزنن.بهم گفتم بدون رضایت انجام نمیدن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چیز خوبیه‌چرا راضی نشدین انجام بدن

اصلا هم خوب نیست

هم واسه دندون بده هم‌معده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عه شما هم پس راضی نبودی میشه بگی چرا ؟

مضرات وارنیش و فلوراید تراپی بر اساس منابع معتبر پزشکی جهانی:

۱. ایجاد فلوروزیس دندانی (لکه‌های سفید یا قهوه‌ای روی دندان‌ها).

۲. خطر مسمومیت حاد فلوراید در اثر بلعیدن بیش‌ازحد.

۳. اختلال در فعالیت آنزیم‌های بدن و متابولیسم سلولی.

۴. رسوب کلسیم فلوراید در استخوان‌ها و ایجاد فلوروز اسکلتی.

۵. خطر مسمومیت مزمن و آسیب به کلیه، کبد و سیستم عصبی.

۶. تغییر در ساختار کلاژن و آسیب به بافت‌های همبند.

۷. افزایش حساسیت دندان‌ها به سرما و گرما.

۸. برهم زدن تعادل میکروبیوم دهان و کاهش باکتری‌های مفید.

۹. تأثیر منفی بر عملکرد غدد بزاقی و ایجاد خشکی دهان.

۱۰. افزایش خطر تجمع فلوراید در بیماران کلیوی و آسیب استخوانی. 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

چرا نمیدین؟من دخترم چهارسالشه گفتم ببرم فلورایدتراپی

والا من راجبش زیاد خوندم نوشته بودن فلوراید زیادی زدن هم خوب نیست و توی خمیر دندان و آب هامون هم هست و یه سری نوشته ها بود ک کلن فلوراید رو رد کرده بودن و ...

شمام میخای ببری بزنی باید پیش متخصص بزنی 

من حقیقتا دلم نمیخاست پسرم توی مدرسه اپراتورای بهداشت براش بزنن خیالم راحت نبود و شنیدم فلورایدای ک تومدرسه میزنن زیاد خوب نیست و ... کلن بهشون اعتماد ندارم