2777
2789
عنوان

وام بانکی مبلغ بالا🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 838 پست
خودش گفت پس چرا الکی گفت ؟ همش می‌گفت آدرس میدم بیا ببین خونمون عالیه ویلا دارم پس چرا می‌گفت ؟؟؟؟

الان مسئله ویلا نیست اصلا 

اصلا درست نیس آدرس فرستادن اینجا ی مکان عمومی همدیگه رو ببینید.

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

عه؟ پس معلومه فقط داری حرف الکی میزنی چون اگه تاپیک هاشو بخونی بارها گفته من فیک نیستم آدرس میدم بیا ...

چرا باید ادرس به شما بده کی هستی مگه فامیلی اشنایی دوستی 

کی هستی یه مجازی و‌فیک از کجا معلوم نری بلایی سرش بیاری و اقا باشی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه؟ پس معلومه فقط داری حرف الکی میزنی چون اگه تاپیک هاشو بخونی بارها گفته من فیک نیستم آدرس میدم بیا ...

فیک نبودن با آدرس خونه ثابت میشه جدیدا؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چون نیست چطور به ما تهمت میزنه ؟ نوبت خودش که میرسه بده ؟ خب من قائم شهرم آدرس بده برم ببینم

دیگه به وضوح روشن شد که شماها یکی هستین این پافشاری و از رو نرفتنون نمیدونم دلیلش چیه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

خودش گفت میدم 😐😐😐😐پس چرا گفت ؟؟؟؟

وای ول کن دیگه

چرا داشتن یکی اینقد بهت فشار اومده چجوری تاپیک های فیک تو راسته ایشون واقعیت میذاره فیکه

برو کاربری های دیگت تعلیق کن و جدید با نوشتار جدید بیا لو رفتی

حرفی بوده که خودت زدی شات هاش رو هم دارم

عزیزم اونی که باید خودشو ثابت کنه شمایی نه من

اینجا کسی به من شک نداره

تاپیک در مورد فیک بودن شماهاست نه من

دزد پر زور یقه ی صاحب خونرو میگیره شمایی دقیقا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
دیگه به وضوح روشن شد که شماها یکی هستین این پافشاری و از رو نرفتنون نمیدونم دلیلش چیه😂

چطور به وضوح روشن شدد؟ 

خب صبر کن من تا شنبه قائم شهرم میشه امروز و فردا نیست 

شنبه صبح میرم در خونشون خوبه ؟؟؟ با بچه هام

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
عزیزم اونی که باید خودشو ثابت کنه شمایی نه مناینجا کسی به من شک ندارهتاپیک در مورد فیک بودن شماهاست ...

تو تاپیک شانزدهمین کاربری دیوونه تو گفتی آدرس میدم بیاید ببینید پولدارم غیر اینه ؟؟؟؟ 😂😂😂😂😂😂وای خدا ترسیدی ؟ 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
خب مگه من گفتم عزیزم ؟ خودش گفت

اگر ویلا بودم حتما آدرس میدادم بیای مشکلی نداشتم 

چطور به وضوح روشن شدد؟ خب صبر کن من تا شنبه قائم شهرم میشه امروز و فردا نیست شنبه صبح میرم در خونشون ...

چقد رو داری در خونه یکی میخوای بری