2777
2789
عنوان

لباس قرض دادم چجور پس بگیرم

132 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. یکی از دوستام عروسی میخواست بره و لباس نداشت چند روز خیلی ناراحت بود و غصه داشت منم دلم سوخت ۲ دست لباس دادم بهش گفتم یکیشو بپوش، یکی اورال یکی پیراهن . خودم اهل لباس قرض کردن نیستم میترسم از امانت گرفتن شرمنده نشم. با خودم گفتم میپوشه پس میده ولی دیروز زنگ زده میگه یه عروسی دیگه پنجشنبه شهرستان یکی هم یلدا عقد کنون هست . من خودم لباسم رو تو موقعیت سخت خریده بودم . میدونم اون اورال تو سلیقه ش هست یعنی ۳ بار بپوشه بشوره دیگه چی ازون باقی میمونه ... شوهرم گفت خودت کردی .. آورد بگو نمیخوام مال خودت باشه مگه روم میشهههه

خدایا راضی ام ب رضای تو....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو همش رودرباستی دارمبخاطر همین قرض نمیدمتو خودت باید زودتر میگفتی لباسمو میخوام جشن دارم

من اگررر اگر قرض میگردم شب رسیدم میشستم فردا ۸ صبح پسش میدادم ... یعنی واقعا حالم بده ... نمیدونم چیکار کنم

تجربه شد دیگه....مگر اینکه باز بیاد باز چیزای جدید بدی

یعنی یه لحظه خون ب مغزم نمیرسه دیوانه میشم میخوام زنگ بزنم بگم بیار من برای یه مراسم دادم بهت نه ۳ تا ولی تف سربالا برای خودم🤕😭

من اگررر اگر قرض میگردم شب رسیدم میشستم فردا ۸ صبح پسش میدادم ... یعنی واقعا حالم بده ... نمیدونم چی ...

اگه واقعا خیلی مهمه لباسا خجالت رو بزار کنار بهش بگو ک میخوامشون یه جشن یهویی پیش اومده نمیدونم مثلا عقد دوست شوهرمه یا تولد اقوام ازش بگیرش

البته بنظر میاد ادمی باشه ک تهش طلبکار بشع ک چرا الان پس گرفتی

خودتو برای این واکنش اماده کن

بنظر من زنگ بزن امروز

اگه واقعا خیلی مهمه لباسا خجالت رو بزار کنار بهش بگو ک میخوامشون یه جشن یهویی پیش اومده نمیدونم مثلا ...

من خودم وقتی خریدم دستم خالی بود . یعنی یادم میاد خودم ب سختی خریدم ک مراسم رد کنم الان یکی خیلی راحت گرفته و سه دورم میخواد بشوره بپوشه واقعا دلم میسوزه و بله دقیقا طلبکار هم قطعا هست ...چون اخلاقش رو میشناسم

یعنی یه لحظه خون ب مغزم نمیرسه دیوانه میشم میخوام زنگ بزنم بگم بیار من برای یه مراسم دادم بهت نه ۳ ت ...

چرا خون نرسه چرا دیوونه به نظر بیای

آدم سالم با ابرو تو کلام بهانه میاره تا طرفش هم بفهمه راضی نیست لباسش رو پس بیاره و دیگه هم تقاضا نکنه.... 

چرا خون نرسه چرا دیوونه به نظر بیایآدم سالم با ابرو تو کلام بهانه میاره تا طرفش هم بفهمه راضی نیست ل ...

من انگار از روزی ک لباس دارم روم نشده زنگ بزنم خودش دیروز زنگ زد فقط اطلاعات باقی مراسمات رو داد🤕🤣🤣