شییییییلان مدیر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 8526 عنوان ادکلن یارا صورتی خیلی بد بود | مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 21 پست بعد کلی تعریف وتمجید ملت بالاخره بدستم رسید بوش یه چیزی بین حشره کشو بنزینه ....اخه چرا اینقد تعریف میکنن ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:(( 1403/09/19 | 13:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alsaeada عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 3186 منم یارا گرفتم وقتی میزنم حالم بهم میخوره ولی وقتی میمونه یکم بهتر میشه 💜
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 8526 ولی من دارم خیلی بوی خوبی میده بوی خامه و توت فرنگی همینش برا من خیلی بده من حس حشره کش و مخلوط بابنزین ازش میگیرم من رایحه های خنکو وملایم دوس دارم مث رصاصی سکرت ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 8526 منم یارا گرفتم وقتی میزنم حالم بهم میخوره ولی وقتی میمونه یکم بهتر میشه تو کمدم پخش شده دلم میخاد همه لباسامو بشورم ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
nazgoolnejati عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1739 همینش برا من خیلی بده من حس حشره کش و مخلوط بابنزین ازش میگیرم من رایحه های خنکو وملایم دوس دارم مث ... ای بابا پس پولشو حیف کردی حتما لایک لامور رو امتحان کن مطمئنم خوشت میاد
سپیدار01 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 20877 عطر خیلی سلیقه ای هستولی من هم یارا رو بخاطر نوع شیرینی که داره اصلا خوشم نمیاد. برای من شیک بودن عطر خیلی مهمه و یارا واقعا فرسنگ ها با شیک بودن فاصله داره ولی خیلی ها بخاطر همون نوع شیرینی که من خوشم نمیاد از این عطر لذت می برن. بنابر این نمیشه نسخه پیچید
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 8526 ای بابا پس پولشو حیف کردی حتما لایک لامور رو امتحان کن مطمئنم خوشت میاد یادم میمونه ممنون ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((
شییییییلان مدیر استارتر عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 8526 عطر خیلی سلیقه ای هستولی من هم یارا رو بخاطر نوع شیرینی که داره اصلا خوشم نمیاد. برای من شیک بودن عط ... دقیقا مثلا من کلی تعجب کردم خدایا سلیقن ادما چقد میتونه متفاوت باشه نتیجه گرفتم هیچوقت به حرف بقیه تصمیم نگیرم ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((