2777
2789
عنوان

سه روز از پریودی گذشته و…

266 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

من سه روز از پریودی گذشته حالتای پریود گاهی میاد و میره و دو تا بی بی چک زدم اول‌منفی بود با یکساعت هردو هاله خیلی کمرنک ولی قابل دیدن داشت مارک دو بیبی چک ویتاساین و روژان بود کسی شرایط منو داشته

کمرمم هی میگیره تیر میکشه و ول‌میکنه

بارداری 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ادرار اول صبح فردا امتحان بکن

با ادرار اول صبح بود عزیزم

اینماه ی فولیکول ۲۵داشتم ی ۱۸ولی دکترم سونو کرد گفت امپول آزاد سازی نمیدم جون امشب فولیکولت‌ازاد میشه و دقیقا ازون شب ب مدت ۲۴ساعت دل درد داشتم

ممنونم ازین روژان خودکاری ها هم بود خیلی کمرنکه ولی میترسم برم آزمایش بدم بخوره تو ذوقم

ببین ت اگه اقدام بوده باشی این‌احتمال وجود داره ک‌لقاحت دیر تشکیل شده و احتمال بارداری داری ت 

بزار بشه ۷ روز بعد بی بی چک بزن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

به نظرم با یکساعت دیگ جواب کاذبه

ممنونم 

اره یکساعت اینا گذشت ک هر دو هاله انداخت

ماه سوممه اقدامم ولی پریودام‌دقیق۲۸روزه‌بود‌تو‌این سه ماه اقدام یکی دوروز اقبال رفت ولی الان روز ۳۲پریودی هستم

ببین ت اگه اقدام بوده باشی این‌احتمال وجود داره ک‌لقاحت دیر تشکیل شده و احتمال بارداری داری ت بزار ب ...

ممنونم اره ولی دیدین ادم‌دلشوره داره امروزم‌حالات‌پریود میاد و میره

ممنونم اره ولی دیدین ادم‌دلشوره داره امروزم‌حالات‌پریود میاد و میره

میدونم چی میگی‌خیلی خوبم درکت میکنم 

چون منم ی اقدامیم 

ولی صبر کن استرست باعث میشه نی نی دیر بیاد ب این‌فک‌کن ک اخر ب خودت میگی افرین 

خودشههه 

ت از پسش بر اومدی

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

برو ازمایش

ماه اول‌رفتم‌خورد‌تو ذوقم‌الان‌دوست دارم‌برم آزمایش ولی‌میترسم

جالبه ماه اول بیبی منفی بود رفتم‌ازمایش گفت‌بایذ‌اول‌بیبی مثبت شه چون بیبی زودتر نشون میده مگه‌ارمایش خون زودتر نشون نمیده

میدونم چی میگی‌خیلی خوبم درکت میکنم چون منم ی اقدامیم ولی صبر کن استرست باعث میشه نی نی دیر بیاد ب ا ...

عزیزم از خدامیخوام دامنتون بزودی سبز بشه 

شما جندماهه اقدامی