2777
2789

بیش فعالی شدید داشت، ریتالین رو عوض کردن جایگزین گذاشتن، الان ۲۸ سالشه کلی قرص میخوره متأسفانه 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیش فعالی شدید داشت، ریتالین رو عوض کردن جایگزین گذاشتن، الان ۲۸ سالشه کلی قرص میخوره متأسفانه

عزیزم   منم پسرم بیش فهاله 

بهم بگو اروم شده ؟ 

از چند سالگی ؟ 

افسردگی هم گرفته تو این سن ؟ 

ابان چه طوریه وضعیتش ؟ 

پرخاشگرم هست ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم   منم پسرم بیش فهاله 

بهم بگو اروم شده ؟ 

از چند سالگی ؟ 

افسردگی هم گرفته تو این سن ؟ 

ابان چه طوریه وضعیتش ؟ 

پرخاشگرم هست ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
دخترم دو دوره رسپریدون مصرف کرد الان یک ماهه دکتر داروهاش رو عوض کرده خیلی آروم شده ولی هنوز تو درسه ...

برای پسرمنم ریسپریدون نوشته همراه ریتالین و ولبان و بی پریدن ولی میترسم از عوارضشون بدم بهش

پسرام همه دنیای منن 😍😍
سلام دوماه داره میخوره کاش زودتر شروع کرده بودم ...

واقعا از عوارضش نمسترسین ؟؟تحقیق کردین که میتونه بعدا کنار بذاره و توی اعصابش هیچ تاثیر منفی نمیذاره ؟؟

پسرام همه دنیای منن 😍😍
عزیزم منم پسرم بیش فهاله بهم بگو اروم شده ؟ از چند سالگی ؟ افسردگی هم گرفته تو این سن ؟ ابان چه طو ...

نه افسردگی نداره خیلی هم شاده چون خیلی متوجه نیست چه خبره، در واقع خیلی تو باغ نیست، مستقله، راحت میره بیرون خرید میکنه، روابط اجتماعیش خوبه، مشکلاتش اینا هستن:

خیلی دیر یه چیزی رو یاد میگیره، مثلا بلد نیست ريشش رو بزنه، پرخوری داره، مهارت های زیادی رو بلد نیست و می‌ترسه، یعنی نمیتونه بره سرکار

ولی خب همینکه سالمه و سمت سیگار و این چیزا نمیره خدا رو شکر

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

پسر من هم روانشناس گفت پیش فعاله دارو تجویز گرد بهش نساخت دیگه بهش ندادم هر چی بزرگتر میشه آرومتر میشه و دیگه به اون شدت شلوغ نمیکنه الان که ۱۷ سالش شده کاملا آرومه وخیلی خیلی با ادب شده به نظر من  اگر بیش فعالی شدید نیست دارو ندید بعضی بچه ها انرژی زیادی دارن کلاسهای ورزشی بنویسید تا از انرژیشون بهره ببرن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
واقعا از عوارضش نمسترسین ؟؟تحقیق کردین که میتونه بعدا کنار بذاره و توی اعصابش هیچ تاثیر منفی نمیذاره ...

برای چی باید بترسم وقتی کلی اذیت میشدم و خودش بدتر از ما و پدربزرگ رو میبینم که همین مشکل درمان نشده رو داشته و چقدر همه از دستش شاکی هستند 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برای چی باید بترسم وقتی کلی اذیت میشدم و خودش بدتر از ما و پدربزرگ رو میبینم که همین مشکل درمان نشده ...

پسر منم شلوغی میکنه ولی نه در حدی که نشه تحمل کرد ولی اصلا حرف تو گوشش نمیره همه چی رو سرسری میگیره دقت و تمرکز ندارع اصلا نمیتونه درس بخونه به شدت تو یادگیری ضعیفه ،کارایی میکنه که متناسب سنش نیست عین یه بچه ۲ ساله رفتار میکنه

پسرام همه دنیای منن 😍😍
پسر منم شلوغی میکنه ولی نه در حدی که نشه تحمل کرد ولی اصلا حرف تو گوشش نمیره همه چی رو سرسری میگیره ...

خوب با این همه مشکل به نظرتون جز دارو میشه کاری کرد؟

من دوسال روانشناس کودک بردم دایم نشد واقعا کاش همون موقع بهش دارو میدادم 

هیجان زده است حرف میزنه یک جا نمیشینه و رو درسش اثر گذاشته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی نتونسته کنار بذاره دارو هارو ؟؟؟یا درمان نشده ؟

درمان نشده