2777
2789
عنوان

کم کردن اشتها

108 بازدید | 15 پست

سلام،اشتهام زیاده حالا وزنم که بالا میره یه غصه مشکلات معده پیدا کردم ،از زیاد خوردن حالم بهم میخوره

بدی دیگش اینه تند تند غذا میخورم بدون اینکه غذا رو بجوم.هر بار میام رعایت کنم دو بار میشه و فراموش میکنم چیکار کنم.چند ساله همش رژیمم و موفق نمیشم

همه ی روشها رو رفتم رژیم از دکتر و کالری شماری حذف نهار و دمنوش و ...

چیکار کنم؟

من خودم چون وسواس فکری دارم فلوکستین مصرف کردم اشتهام هم کم شد پرخوری عصبی هم داشتم

ولی خواهرم لیاگل استفاده کرد

کپسوله

خیلی اشتهاش کم شد

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

من کلن همیشه رژیم‌میگیرم الان وزنم نرمال و لاغر هم دیده میشم تازه ولی چند روزه بخاطر ناراحتی حتی آبم نمیتونم بخورم اولین باره ایجوری شدمه از دیروز صب تا حالا فقط سه قاشق برنج خوردمه

دل مرنجان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل منه تازه غذا میخورم یک ساعت بعدش ریزه خواری میکنم صدبار یخچال باز میکنم یا کابینتارو باز میکنم دنبال هله هوله به نظرم بهترین راهش باشگاهه میرم باشگاه دو ساعت چیزی نمیخورم

خدا نکنه عزیزم خیلی سخته خیلییی ناراحتی یه جور دیگه ادمو داغون میکنه مطمئنم ک ۵ کیلو کم کردنه بخدا

شاید،من چون خسته شدم اینجوری میگم

ان شاءالله که هیچ وقت ناراحت نباشید

شاید،من چون خسته شدم اینجوری میگمان شاءالله که هیچ وقت ناراحت نباشید

سنت کمه خیلی زود لاغر میشس و اینکه پوستت هم شل نمیشه منم تو سن ۲۰ سالگی رژیم گرفتم اصلا یه درصد بدنم شل نشد

دل مرنجان