2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلی

سلام عزیزم ممنونم لطف داری ولی برگه آچار معلم بده خیلی سخته چون خط شی میخواد من یادمه تو دوره ی ما یا معلم برگه املا میداد یا فکر کنم خودمون میبردیم هر وقت املا داشتیم معلم میومد بالا سر من و نزدیک گوشم املا میگفت چون شنواییم ضعیف بود الانم ضعیفه البته ۱۰ ساله به دلیلی دیگه مدرسه نمیرم ولی همین که لااقل سواد خوندن نوشتن دارم خداروشکر 

سلام عزیزم ممنونم لطف داری ولی برگه آچار معلم بده خیلی سخته چون خط شی میخواد من یادمه تو دوره ی ما ی ...

موفق باشید گلم 💙💙💙

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

موفق باشید گلم 💙💙💙

عزیزم فضولی نباشه شما چایی رو با تفاله گیر دم میکنین یا خود چایی رو میریزین تو قوری؟؟

اخه من چند روز پیش رفتم یه قوری خریدم عین قوری خودمونه اخه مامانم ۱۰ روز مراسم داشت که دیروز تموم شد و فکر کنم قبل محرم یه قوری فرانسوی خریده بود و هفته پیش ترک برداشت قبلشم کف قوری یه چیزی مثل شکستگی بود ولی ترک نداشت بعد گفتم من شاید شیکوندم و رفتم یه قوری خریدم ولی تفاله گیر داره و امروز صبح واسه خودم امتحانی باهاش چایی دم کردم 

این عکس همون چایی هست ولی برش دادم عکسو