2777
2789
عنوان

دیگ کراشم رو نمیخام خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 76 پست

💨🐒لایق همینه بده بره

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی؟؟مگه میشه نفهمن زدی بیرون ؟؟چ جرعتی داری ،دیگ گشت و اینا گیر نمیده راستی؟؟

واحد جداست من زیرزمینم اونا بالا نه بابا کجا بفهمن خاب خاب بودن ؛ تازه با اسنپ رفتم سمتش ؛ من کلا نمی‌ترسم 

بخدا قسم ک گشت مارو دید و ما فرار کردیم اون اون طرف من اینطرف یه ربع هم گم بودیم بعد همو پیدا کردیم تو کوچه پس کوچه ها 😁

خدایی آخر شانسه من چ کار ک براش نکردم اولش خودم پیشنهاد دادم و گفت نه باز اصرار اصرار اصرار هی آهنگ ...

کنترل احساسات هیجانات سخته خیلی ولی انجام بده برای اینده خوبه موفقیت سربلندی وگرنه تهش میرسی ب خاری و ذلت ببخش رک گفتم

چون من عادت ندارم چیزی رو دلم بمونه حسرت منو میکشه حسرت منو پیر میکنه بهرحال ک من به دستش آوردم و ال ...

آخه این دیگه حسرت نیست وقتی بار اول گفتی گفت نه دیگه فهمیدی جریان چیه به هر قیمتی چیزی رو بدست آوردن ام خودش یه توانی داره ها الان چه فایده اون طرف فکر می‌کنه تو کنه‌ای چسبی چیزی هستی خودتم از این وضعیت میگی خسته شدی 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

هیج وقت رابطه های اصرار شده از هر طرف رو نمیتونم قبول کنم . تازه بعد یکی از دوطرف برگرده بگه تو به م ...

به درک ک چی بگه مهم اینه من نمیخاستم حسرت به دلش بمونم ک دیگ نیستم

واحد جداست من زیرزمینم اونا بالا نه بابا کجا بفهمن خاب خاب بودن ؛ تازه با اسنپ رفتم سمتش ؛ من کلا نم ...

وای ب استرسش می ارزید؟؟ول کن این پسرای دیلاق مغرور و دیلاق ها ۲دسته ان :مغرور و ل ا ...ی ، ساده و بی مغز ومغرور این دسته کم خطر ترن ولی بازم زندگی باهاشون سخته ،رو متوسط ها کار کن