روش کراش زدم اولش خیلی آتیشی بودم خیلی اولش گفتم قبول نکرد بارها گفتم قبول نکرد کم کم راضیش کردم به حرف زدن چند شب تلفنی حرف زدیم بعد دیت اول ک هی گفت نه نه بعد دیت دوم ک نرم تر شد بعد دیت سوم ک یه شب تا صبح رو قدم زدیم طلوع خورشید رو تماشا کردیم آتیش روشن کردیم و کلی حرف زدیم ولی دیگ نمیخام ادامه بدم فقط من تلاش کنم براش و اون هی بگ نه ؛ گور باباش
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
چون من عادت ندارم چیزی رو دلم بمونه حسرت منو میکشه حسرت منو پیر میکنه بهرحال ک من به دستش آوردم و ال ...
آخه این دیگه حسرت نیست وقتی بار اول گفتی گفت نه دیگه فهمیدی جریان چیه به هر قیمتی چیزی رو بدست آوردن ام خودش یه توانی داره ها الان چه فایده اون طرف فکر میکنه تو کنهای چسبی چیزی هستی خودتم از این وضعیت میگی خسته شدی
واحد جداست من زیرزمینم اونا بالا نه بابا کجا بفهمن خاب خاب بودن ؛ تازه با اسنپ رفتم سمتش ؛ من کلا نم ...
وای ب استرسش می ارزید؟؟ول کن این پسرای دیلاق مغرور و دیلاق ها ۲دسته ان :مغرور و ل ا ...ی ، ساده و بی مغز ومغرور این دسته کم خطر ترن ولی بازم زندگی باهاشون سخته ،رو متوسط ها کار کن