2777
2789
عنوان

دیگ کراشم رو نمیخام خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده دور ردت کرده چیو متوجه نمیشی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چیه ؟ 😁

نمیدونم فقط یادمه تا چند وقت پیش چصناله میکردی که عشقتو فراموش کنی

الان به این راحتی باز کراش زدی و خواستی وارد رابطه شی؟

یجوری هق میزدی گفتم دیگه عمرا فراموشش کنی دعا میکردم برات قلبت اروم بگیره بعد الان اینجوری..

یه دختر نیست با ما اینجوری کنه پسر مردم چه شانسی دارن واقعن

خدایی آخر شانسه من چ کار ک براش نکردم اولش خودم پیشنهاد دادم و گفت نه باز اصرار اصرار اصرار هی آهنگ فرستادم ندید پاک می‌کرد باز ی شب ناشناس پیام دادم حرف زدیم بعد ک فهمید ناراحت شد فرداش زنگ زدم معذرت خواهی کروم به هزار ترفند راضیش کردم به تلفنی حرف زدن با بهونه اینک مریضم و کسی نیست ببریم دکتر کشوندمش بیرون ؛ دستاشو گرفتم هی پس کشید دیت دوم بوسش کردم گفتم نرو خاهش میکنم ولی پسم زد گفتم دوست دارم گفت ولی من ندارم دیت سوم قبل سفرش از ۴ صبح تا ۷ صبح قدم زدیم هزار تا بوسش کردم هزار بار گفتم دوست دارم تو هم وجود منی آتیش روشن کردیم طلوع خورشید رو نگاه کردیم ته ته تهش گفت ولی این آخرین دیدارمون بود منم دیگ خسته شدم بره ببینم کی بیشتر من میخادش گمشه 

گشت چرا گیر بده ؟

بگه نسبتتون باهم چیه😁من پشیمون نیستم ازین کارا نکردم چون اخر این کارا خودش پشیمونی زمان ما گیر میدادن الان خب میبینم کار ندارن ولی دخترا لطمه میبینن پسرا استفاده 

وقتی اینقدر گفت نه تو چرا هی ادامه دادی 😐آخه غرور و عزت نفس چی پس

چون من عادت ندارم چیزی رو دلم بمونه حسرت منو میکشه حسرت منو پیر میکنه بهرحال ک من به دستش آوردم و الان دیگ درک وقتی داره ناز میکنه 

بگه نسبتتون باهم چیه😁من پشیمون نیستم ازین کارا نکردم چون اخر این کارا خودش پشیمونی زمان ما گیر میدا ...

کاش یه روز تا شب با یه پسر برم دور دور ببینم گیر میدن یان هنوز😂

ولی خب قاعدتا مث قدیم ن دیگ کاری ندارن

..

بنده خدا خوب شاید علاقه ای بهت نداره تو معذوریت میزاریش

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند