2777
2789
عنوان

سن مناسب از پوشک گرفتن

311 بازدید | 26 پست

پسرم دو سال و نیمه ست 

میبرمش دستشویی از پی پی خودش می‌ترسه 

میدونی جیش چیه تا آب و حموم باز میکنم سوال میکنه جیش کنم؟بعدم کار خودشو میکنه

ولی شب تا صبح پوشکش پره 

کی بگیرمش 

راهکاری دارید؟

دومین بچه ست ولی اصلا یادم نمیاد دخترم و چجوری یاد دادم بره دستشویی 

من پسرمون یه ماهه از پوشک گرفتم .بنظرم اول بهش آموزش بشه .با پوشک یه ماهی ببر تو دستشویی جیش کنه بعد که دیدی یاد گرفت پوشکشو باز کن.ترس از پی پی هم داشت ولی الان خودش میره پی پی میکنه و میاد.کارایی که کردم برای ترس از پوشک الان میگم بهتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید آماده باشه و‌پوشکش خشک باشه تا صبح پس مثانش هنوز اماده نیس اذیت نکن بزار سه سالگی ب بعد ببین وض ...

امان از شماتت ها 

خسته شدم بخدا 

امروز شوهر خواهر شوهرم به من میگه اینکه این بچه هنوز پوشک میشه از تنبلی شماست 

البته جلوش وا ندادم و از موضع خودم دفاع کردم ولی تو نا خود آگاهم تاثیر گذاشته 

دو و نیم تا سه سال وقتشه

عادیه بچه ها اولش از پی پی خودشون بترسن و گریه کنن یا فرار کنن.براش دست بزن و تشویقش کن تا بفهمه کار بدی نکرده

شبا همچنان پمپرزش کن تا زمانیکه دیگه پمپرز خشک باشه و جیش نکنه.طول میکشه یکم.خصوصا پسرا پمپرز گرفتنشون خیلی سختتر از دختراست

تلاش میکنم برای سرنوشت 

دختر من ۲ سال و ۸ ماهشه نمیگه اصلا دکتر هم میگه کاریش نداشته باش بچه باید امادگی داشته باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من پسرمون یه ماهه از پوشک گرفتم .بنظرم اول بهش آموزش بشه .با پوشک یه ماهی ببر تو دستشویی جیش کنه بعد ...

اینجوری با پوشک ببرم عادت نمیکنه خیالش راحت باشه پوشک هست؟

دختر ۲سال پسر ۲سال ۳ماه از نظر روانشناسی بهترین سنه ولی بازم بچه ها باهم فرق دارن 

اینکه میگن باید بچه پوشکش خشک باشه تا صبح بعد یادش بدی خیلی حرف اشتباهیه . بچه وقتی بهش یاد ندادی جیششو نگه داره خب میکنه تو پوشک 

من پسرمو ۲سال ۳ماهگی گرفتم قبلش پوشکش پرمیشد سر یه هفته یاد گرفت شبا تو خواب جیش نکنه صبح پا میشد بدو میکرد دستشویی پوشکش خشک بود 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

هر موقع خودتون باباش رفت پی پی کنه ببرش ببینه ،بخصوص اگه بتونی بچه ی هم سن و سالشو ببینه خیلی خوبه

۲.وقتی تو پوشک پی پی میکرد پی می شو مینداختم دستشویی شلنگ میدادم دستش میگفتم مامانی پی پی  رو بشور بره خونشون

۳.براش نقاشی پی پی میکشیدم .با اسلام و خمیربازی پی پی درست میکردم

۴.کارتون های مربوط به این چیزا میدادم نگاه کنه

امان از شماتت ها خسته شدم بخدا امروز شوهر خواهر شوهرم به من میگه اینکه این بچه هنوز پوشک میشه از تنب ...

مهم نباشه من دخترمو سه سالگی گرفتم هرکی میگف میگفتم فعلا آماده نیس 

بماند ک مادرشوهرم دایه مهربانتر از مادر شده بود هی میگف وای جیگرم کبابه طفلی اذیته طفلی تو پوشکه الان میسوزه و فلان ب کتف چپم گرفتم 

شمام هر کی گف بگو اولین بچم ک نیس تجربه دارم