2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا موندم چجور بالاخره مرد بدبخت میفهمه

همین مورد پیش اومد برای همسایه رفیقم شوهره پلیس بود تامیرفت این ج ن ده خانم دوست پسرشو میاورد ی پسرم داشت ی بار مرده شک میکنه خونه ک بوده میره سرگوشی رنش ی پیام میبینه اسم ی مرد میبینه بنام پرهام یجوری از پسرش حرف میکشه اونم همه چیو میگه تو نیستی عمو میاد بامن بازی میکنه بامامان میره روتخت وحموم واینا😐😐

شوهره هم زنه رو مث سگگگگ میزنه زندانیش میکنه اون پسره هم بیچاره میکنه زنه رو طلاق نمیده اما پدرشو دراوردا 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

جز ما کسی خبر نداره چون با کسی جز ما ارتباط ندارن ک بدونن ماشینه کیه فک میکنن فامیلش برادرش

ارتباطتتون باهاش کمرنگ کنید یعنی اون میاد از خیانت برای شما تعریف میکنه شماهم هیچی؟ می‌بینید گوش میدید؟؟؟ 

دفعه بعدی خیلی محترمانه بگو بهتره باهم صحبتی نداشته باشیم 

علی الخصوص اگه متاهل هستی بگو برای ما جایگاه خانواده خیلی ارزشمنده و این صحبت ها ناراحتمون میکنه 

اینجوری هم شما جایگاه خودت معرفی کردی هم ایشون میفهمه چقدر کارش زشته و اگه خدا بخواد سر عقل بیاد بشینه سر زندگیش 

همین مورد پیش اومد برای همسایه رفیقم شوهره پلیس بود تامیرفت این ج ن ده خانم دوست پسرشو میاورد ی پسرم ...

عههه دمش گرم  کاش این مرد همسایه ماهم یه روزی بفهمه این مردی ک نون و نمک همو دارین میخورین دارن شماها رو دست میندازن ک بساط خودشون جور شه

ارتباطتتون باهاش کمرنگ کنید یعنی اون میاد از خیانت برای شما تعریف میکنه شماهم هیچی؟ می‌بینید گوش مید ...

نه خب نمیاد ک بگه خیانت مبکنم همش میاد از زندگی اون مرده میگ ک زنش فلان و....  یه جوری که ما ک گوش میدیم متوجه میشیم دقیقا داره چقد همه چیو بهم میریزه فک کنم چون میدونه ک ما میبینبم هر سری میاد توضیح میده ک بفرض این مدل شده ک ما مبادا چیزی بگیم همسرم ک از شدت نفرت میره تو اتاق درو میبنده منم میشینم فقط گوش میدم اصلا فرصت صحبت هم نمیدن و خدافظ همین

عههه دمش گرم کاش این مرد همسایه ماهم یه روزی بفهمه این مردی ک نون و نمک همو دارین میخورین دارن شماه ...

خیانت درست نیست

اما پیامبر دید رو نادید کرد

شما چرا این کار نمیکنی

نهایت باهاش حرف نزن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
اخه میاد خونه همیشه وگرنه خودمونم دوست نداریم دیگ ببینیمش

خیلی محترمانه بگو بخاطر یک سری شرایط تصمیم گرفتم دیگه باهاتون رفت و آمد نکنم

تاپیک زدن دردی دوا نمیکنه

رک بهش بگو دیگه نیاد 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خیلی محترمانه بگو بخاطر یک سری شرایط تصمیم گرفتم دیگه باهاتون رفت و آمد نکنمتاپیک زدن دردی دوا نمیکن ...

آخه من ادمی نیستم ک بتونم بگم نیاد فقط باید سعی کنم دیگ تاحد امکان خودمونو ب نیستی بزنم یعنی گاهی در میزنه بگم نشنیدم و.... چون میدونم اثرات بد خودشونو دارن

نه خب نمیاد ک بگه خیانت مبکنم همش میاد از زندگی اون مرده میگ ک زنش فلان و.... یه جوری که ما ک گوش م ...

خونه خودتونه اجازه نده بیاد یا هر سری بهانه بیار واقعا که چرا جواب نه دادن بلد نیستین بیشتر از کار اون خانم از شما حرصی شدم بخدا هربار میام سایت سرم درد میگیره 

شما با نه نگفتن دارید عملا شوهرتون آزار میدید، اونجا خونه ی اونه و خو نه ی شما حداقل حقی که دارید در مورد رفت و آمد اینهاست خونه اس کاروان سرا که نیست 

چون همسایه است میاد خونه؟؟؟ چه ربطی داره خیلی ها یه عالم همسایه دارن که تا حالا یبار هم پاشون نذاشته تو خونه طرف 

آخه دختر خوب من چی بهت بگم، نه بیاد مستقیم بگه من دارم خیانت میکنم شما هم در جریان میذارم؟؟؟ 

این افراد اصولا تو این موقعیت اصلا کارشون رو خیانت نمیدونن و با همین توجیهات مسخره که زندگی مرده خوب نیست با زنش خوب نیست و حالش بده و یبار خواسته خودکشی کنه و نمیدونم شوهر منم برام وقت نمیذاره 

با همین حرفا میخوان رو کار زشتشون ماله بکشن و اصن به یه جا میرسن که این هوس و تعهد شکنی رو بگن داریم ثواب میکنیم مرده افسرده اس از دست زنش دارم بهش محبت میکنم امید به زندگی میدم 😐😐

بخدا از کار بعضی نی نی سایتها میخام سرم بگوبم تو دیوار