2777
2789
خونه خودتونه اجازه نده بیاد یا هر سری بهانه بیار واقعا که چرا جواب نه دادن بلد نیستین بیشتر از کار ا ...

ن ن حرص نخورین خودمونم تو فکر چاره ایم همسرم درک میکنه تازه دلش میسوزه ک خودش میتونه فرار کنه من ب ناچار باید بشینم و فقط گوش کنم تا بره  راه چاره امون رو همین گریز و نبودن گذاشتیم ببینیم چی میشه بیشتر من دوس داشتم حالا هروقت ک میاد بتونم از صحبتهام داستانهای خوبی بگم مثلا یه داستان الکی و....ک طرف تلنگر بخوره یا همش تاکید کنم ک پاکی و نجابت خوبه و..... اما ک امون نمیده منم یه کلمه بگم

آخه من ادمی نیستم ک بتونم بگم نیاد فقط باید سعی کنم دیگ تاحد امکان خودمونو ب نیستی بزنم یعنی گاهی در ...

ک اگر خیانت لو رفت شوهرت به تو هم شک کنه باهاش دوست بودی

شوهرش بیاد حرف بارت کنه

یک کلمه بگو رفت و آمد خوشم نمیاد دیگه تمام 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ک اگر خیانت لو رفت شوهرت به تو هم شک کنه باهاش دوست بودیشوهرش بیاد حرف بارت کنهیک کلمه بگو رفت و آمد ...

اره ایناشم هست ممنون از صحبتهاتون دیگ باید خیلی سرد رفتار کنم 

ن ن حرص نخورین خودمونم تو فکر چاره ایم همسرم درک میکنه تازه دلش میسوزه ک خودش میتونه فرار کنه من ب ن ...

کسی که دیگه قباحت گناه رو شکسته میاد برای بقیه توجیهات مغز رو بلغور میکنه گفتن داستان و کنایه براش جوابگو نیست باید یکی مستقیم بتوپه به این خانم تا بفهمه کجای زندگی وایساده و داره چکار میکنه 

من جای شما بودم بخاطر زندگی خودش نه اما بخاطر حرمت زندگی خودم قطعا باهاش برخورد میکردم دیگه لااقل هر کتافط کاری میکنه بکنه نیاد برای کسی تعریف کنه 

همون بار اول حالیش میکردین دیگه جرئت نمی‌کرد باز بیاد بگه 

بعصی زن ها بی عقلن چشمشون به دهن بقیه اس نمونه همین خانم احمق که با چندتا حرف صاب کارش خر شده و هم اینکه میبینه شما هیچی نمی‌گیرد بهش خیال میکنه کارش درسته چون تو فکر خیال خودش میگه اگه کارم بد بود همسایه حتما میگفت یه چیزی 

کسی که دیگه قباحت گناه رو شکسته میاد برای بقیه توجیهات مغز رو بلغور میکنه گفتن داستان و کنایه براش ج ...

میگم ک ب من نگفته خیانت میکنه ک فقط از زندگی اونا و حال خراب صاحب کار میگه من خودم متوجه خیانتش شدم درحالی ک اون ب خیال خودش ما خبر نداریم  

کسی که دیگه قباحت گناه رو شکسته میاد برای بقیه توجیهات مغز رو بلغور میکنه گفتن داستان و کنایه براش ج ...

فک کنم من بد توضیح دادم ایشون میان اززندگی و.... اونا میگن و این چیزا نمیاد ک بگه من با فلانیم تازه بهش میگ داداش  اما خب این ک شوهرش ک نیست این اقا هست از اینجا متوجه خیانت شدم نه این ک خودش بگه