2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم شاگرد خانوم گرفته😠😠😠😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 3391 بازدید | 247 پست
[QUOTE= 49097704 ]پوشاکی زنونه داره تا زن هم نباشه تومغازه پانمیزارن واسه همین شاگرد زن گرفته[/QUOTE ...

چون خواهرش سنش زیاده. به قول شوهرم دیگه خوشگل نیست😂ولی من هنوز جوونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من شاگرد پسر داشت و يه شاكرد دختر گرفت چند روز بعدش با دختمرفتيممغازه شوهرم كيك وراني يه خورده خوراكي گرفت برام بازكرددختره اين يه ذره محبت را نتونسته بود ببينه بعد به شوهرم گفته بود چرا داماد شدي چه زود خودت رو درگير زن وبچه كردي الا ن بايد دوست دختر داشته باشي بچه بغلته مثل اينكه از اين نصيحتها زياد ميكنه شوهرم سر يك هفته بيرونش كرد همه مثل هم نيستند خانم هايي هستند كه بسيار متشخص وفهميده هستنداما حواست به زندگيت باشه ذات شوهرتون هم مهمه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

[QUOTE=49099363]چون خواهرش سنش زیاده. به قول شوهرم دیگه خوشگل نیست😂ولی من هنوز جوونم[/QUOTE]

خخخخخ واي عزيزم خيلي خوب بود دليلش😂😂

ولي ب نظر من چون كه ايشون ميترسه شما اگه بري محدودش كني..و همه چيش كنترل بشه حتي حرف زدنش.ميدونه خيلي حساسي و گير خواهي داد..و با هر رفتاري دعوا راه ميخواي بندازي..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 

سلام نيلوفر جان. ببين عزيزم تو هنوز خيييلي جووني هنوز خيلي بي تجربه اي و متاسفانه به خاطر اين بي سياستي هات شوهرتم زياد كج رفته. كم و بيش در جريان تاپيك هات هستم. درسته كه همسرت پيشينه اين كارو داره. اما شده حتي توي ظاهر بايد حس اعتمادتو بهش القا كنه اينكه مستقيم تو روش هرچيزيو بگي نتيجه عكس ميده.

در مورد اين شاگرد هم خود منم شايد اگه جاي شما باشم بله حساس ميشم چون ارتباط فروشنده با شاگردش با ارتباط دو تا همكار توي محل كار متفاوته اونا دو نفرن بدون آقا بالاسر و ميتونن ارتباط نزديكي پيدا كنن اما عزيزم اينا دال بر خيانت نيست. نيمه پر ليوان رو ببين براي جلوگيري از هر خطري كه حس ميكني رفتارتو نرم تر كن به شوهرت نزديك تر بشو سعي نكن از دختره بد بگي تا بيشتر شوهرتو كنجكاو كني نسبت بهش. خلاصه اينكه عزيزم اگه كسي خيانت ميكنه تو شيشه هم بره كارشو ميكنه اين دختر نشد يكي ديگه. بايد يه مقدار رو رفتار و طرز فكرت كار كني و خيلي حساس نباشي 

خدايا بهترين هارو در زندگيم رقم بزن كه هيچ قدرتي بالاتر از تو نيست.
[QUOTE= 49099363 ]چون خواهرش سنش زیاده. به قول شوهرم دیگه خوشگل نیست😂ولی من هنوز جوونم[/QUOTE] خخخ ...

خب اینکه صد در صد که بداخلاقس میکنم ودعوا راه میندازم. و شایدم دلیل اوردش خیلی خنده دار و دروغ باشه. ولی خب راستم میگه من ۱۹سالمه باچادر نمیتونم باشم. اون میره دنبال کارهاش گاهی اوقات و مجبورم تنها باشم مغازه روبه رویی پسر جوون هست و یکیشم هم سن خودم. خب نمیشه که برم اونجا

سلام نيلوفر جان. ببين عزيزم تو هنوز خيييلي جووني هنوز خيلي بي تجربه اي و متاسفانه به خاطر اين بي سيا ...

سلامذعزیزم. نمیدونم اره اگر تو شیشه هم باشه کارشو میکنه مگراینکه نخواد. اما به خاطر سن کمم دلیل نمیشه که چون سنم کم بوده اون خیانت کرده نه باعین حالی که سنم کم بود از خیلی چیزها با زبون و هزارتا کار دیگه ازش دور کردم. هربارم میتونستم واسش ثابت کنم پس ربطی به سن کم نداره به این ربط داره که مرد ذاتش خوب باشه