اینجانب، [نام و نام خانوادگی]، فرزند [نام پدر]، به شماره ملی [شماره ملی] و شماره تماس [شماره تماس]، در حال حاضر به شغل کارگری ساختمانی مشغول هستم. متأسفانه به دلایلی، بیمه کارگری اینجانب قطع شده است و با توجه به سختی شغل و شرایط اقتصادی، ادامه فعالیت بدون پوشش بیمهای برای اینجانب بسیار دشوار است.
اینجانب با ارائه این استشهادیه از شما تقاضا دارم که مساعدت لازم را جهت برقراری مجدد بیمه اینجانب مبذول فرمایید.
در این راستا، تعدادی از افرادی که از نزدیک با اینجانب و فعالیتهای شغلیام آشنایی دارند، این موضوع را تأیید کرده و ذیل این استشهادیه امضا و گواهی مینمایند.
پیشاپیش از همکاری و همراهی شما کمال تشکر را دارم.
با احترام، [امضا و تاریخ]
تاییدیه شاهدان: ما امضاکنندگان زیر، صحت موارد ذکرشده در این استشهادیه را تأیید میکنیم:
1. [نام و نام خانوادگی شاهد اول] شماره تماس: [شماره تماس شاهد اول] امضا:
2. [نام و نام خانوادگی شاهد دوم] شماره تماس: [شماره تماس شاهد دوم] امضا:
3. [نام و نام خانوادگی شاهد سوم] شماره تماس: [شماره تماس شاهد سوم] امضا:
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫