کتاب قصه مخصوص سنش بگیر مشتاق میشه وختی نمیفهمه بگو باید کتاب خودتو یاد بگیری تا بتونی همه کتاب قصه تو بخونی
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
میگم همش تشویق میکنم تا کتاب قصه بخونه ولی اشتیاق نشون نمیده
کلا بچه کلاس دوم اونم نیمه ی دوم تازه به درس و مدرسه عادت میکنه سخته عزیزم میفهمم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
همه حرف ها رو یاد بگیره رون میشه ولی باهاش آر کن کلاس دوم بشه راحت میشی
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
همه حرف ها رو یاد بگیره رون میشه ولی باهاش آر کن کلاس دوم بشه راحت میشی
کار