2777
2789

شوهر خودم همش دستش تو دماغشه اه چندش بازی درمیاره 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس عبرت نمی‌گیره از کمک کردن به افراد نمک نشناس

خیلی زود اعتماد میکنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

تیوی فوتبال باصدای بلند گوشی هم تودستش باصدای بلند فیلم میبینه اعتراض هم وارد نیست وهیچمس هم حق سروصدا نداره چون فوتبال داره،همش بد بو میده بچهام هم اعتراض دارن میگه من نبودم،بگم یه صفحه میشه ولش کن

خیلی غرغرو هست ، خیلیییی بیش از حد حرف میزنه 

دستش همیشه تو دماغشه یه خانم دیدنی جوگیر میشه و کلا از خودش درمیاد و دوست داره جلب توجه کنه 

خیلییییییی. دهن لقه و همه چیو به همه میگه یعنی ما هیچ مسائل شخصی وخصوصی نداریم تو خونمون

دست تو دماغ 😷😷😷

من شوهر ندارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

نصف این اداهای بد که گفتن من یک تنه دارم🤣🤣🤣

آینده ای ساختم. که گذشته ام. جلوش زانو زد                                                                                            از صفر شروع کردم. حالا یکی بیاد صفر هاش بشمره