2777
2789
عنوان

خانمای استاد رانندگی ......

559 بازدید | 39 پست

سلام دوستان فردا واسه اولین بار میخام تنها رانندگی کنم چطوری از استرسم کم کنم؟ چطوری مهارتمو ببرم بالا؟ هر نکته ب کلیدی ک دارید ب منم بگید 😙😙

حتما آرامشت رو حفظ کن شاخ غول نیست 

هرکس پشت سرت بوق و چراغ زد درگیرش نشو راه خودت رو برو و البته اگر تو شرایط مساعدی بودی راه بده برن 

سرعتت رو از حد مجاز زیادتر نکن که نتونی کنترل کنی 

اگر اعتماد به نفسشو داری جای شلوغ هم رانندگی کن تا پات راحت به کلاج و ترمز عادت کنه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقع بین باش، انتظار نداشته باش یه روزه شوماخر بشی، ماهرترین راننده ها هم تا مدت ها مسلط نبودن ورفته رفته مهارتشون بیشتر شده

به نظرم تنها راه دور شدن از ترس واسترس وافزایش اعتماد به نفست اینه که هر طور هست، اون کارایی که ازشون میترسی رو انجام بدی مثلا ما تو یه شهر کوهستانی بودیم، از ترافیک توی سربالایی میترسیدم، چند بار تنهایی رفتم تو مسیرهای شلوغ وپرترافیک که سربالایی هم بودن، دیگه ترسم ریخت

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

دقت دقت دقت ، اگه دستت پر شده که هیچ

اگه نه جاهای خلوت رانندگی کن کوچه پس کوچه ، عجول نباش بیخودیم هول نشو عین بعضی خانوما😠

استپ به استپ برو که رفتی🌹 

تورووووخدا خانوما بعد تصادف گریه نکنین من حرصم میگیره

منم اروزمه بدون استرس رانندگی کنم

5 ساله گواهی گرفتم اما حرکتش ندادم

خاکیشتر رو سرم  

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بیخیال باش،خیلی جدی نگیر رانندگی رو جدی باش اما خیلی به خودت فشار وارد نکن .اصلا فکر نکن همه الان شوماخر اند شما ناشی.اما سعی کن سوتی زیاد ندی چون اعتماد به نفست رو می گیره .سنجیده عمل کن.از سمت راست برون و تو پارک خیلی دقت کن 

خدایا تنهامون نزار

من ده جلسه ازادرفتم کلاس رانندگی ولی چشمت روزبدنبینه شب باشوهرم رفتیم بیرون من یادم رفته بودماشین توسرپایینی خودش باسرعت میره بایدهمش حواست ب ترمزباشه پام روگازنبودولی ماشین رو۲۰تابودداشت کم کم میرفت بالادادزدم ب شوهرم گفتم پای توروگازه گفت توراننده ای ازمن میپرسی سریع گفت پاتوبذارروترمزدیگه ازاون شب بدم اومدازرانندگی

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

من اولین باری که نشستم پشت فرمون یه اتوبوس پشت سرم هی چراغ میداد منم راه ندادم برم یعنی در واقع اونقدر مسلط نبودم بعد که سبقت گرفت ازم شاگردش آب پاشید رو ماشین معذرت میخوام کفت شاشیدم به رانندگیت😒😒😒😒😒

رانندگی کردم تو جاهای شلوغ راننگیمم خوب بوده ولی شوهرم کنارم بوده ولی حالا تنهام البته پسر 2 سالم با ...

مبارکه عزیزم استرسو بزار کنار ریلکس باش آروم آروم...فرض کن به کی اعتماد داری اون پیشت نشسته.یواش یواش راننده حرفه ای میشی در عرض یه سال اگه زیاد بشینی پشت فرمون.

ببین عزیزدلم همینم که هستم اگه میخوای مثل(بقیه)باشم بقیه هستن.