2777
2789
عنوان

تازه عروسا ازدواج تون اونچیزی بود که می‌خواستید

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم هم منطقی هم احساسی چون هرچقدرم منطقی تصمیم بگیری وقتی دلت باهاش نباشه و حس خوبی از بودن کنارش ...

دقیقا مشکل من همینه منطق میگه قبول کن و از نظرش مشکلی نیس، ولی احساس نه...  

سختیا م کمه تو این زندگی، آدمای خوبی ن ولی نمیدونم این زندگی معمولی و راحت بدون حس، عاقبت ش خوب و خوش میشه یا نه؟ 

تو سن های پائین مث شما اختلاف سنی زیاد خوب نیس، باز سن های بالاتر اوکیِ

آره منم برای همین هی میگم خوب بپرسم تحقیق کنم

میدونی سن من خیلی سم شده ازدواج براش

اختلاف سنی ده سال ب بالا زیاده

ولی پسرای همسن خودمم اصلا مرد نیستن بیشترشون ی پا دخترن 😂☹

دقیقا مشکل من همینه منطق میگه قبول کن و از نظرش مشکلی نیس، ولی احساس نه... سختیا م کمه تو این زندگی ...

فقط چون منطقت میگه ازه قبول نکن 

ب این فکر کن قرارع یک عمر با اون مرد نزدیکترین لحظاتتو بگزرونی و پدر بچه هات باشه اگر دلت باهاش نباشه بعد یه مدت سخت میشه تو اولین سختی هی پشیمون میشی 

آره منم برای همین هی میگم خوب بپرسم تحقیق کنممیدونی سن من خیلی سم شده ازدواج براشاختلاف سنی ده سال ب ...

نه عجله نکن، سن ت کمه، فرصت داری حالا... 

کاش مشکل منم ولی اختلاف سنی بود... 😕باز این و بهتر میشه کنار اومد باهاش

فقط چون منطقت میگه ازه قبول نکن ب این فکر کن قرارع یک عمر با اون مرد نزدیکترین لحظاتتو بگزرونی و پدر ...

یعنی دلیل م کافی و قابل قبوله؟ با اینکه واقعا پسر خوبیِ و مشکل خاصی نداره و خانواده ش م خوبن؟ 

پشیمون نمیشم؟ 

حتی اگه دیگه ازدواج م نکنم، بهتر از این ازدواجه؟ 

یعنی دلیل م کافی و قابل قبوله؟ با اینکه واقعا پسر خوبیِ و مشکل خاصی نداره و خانواده ش م خوبن؟ پشیمون ...

نه دیگه من که شرایط شمارو کامل نمیدونم

اگر پسر خوبیه وقت بزار بشناسش شاید علاقه ایجاد شد یا شاید اصلا دیدی اونی ک فکر میکردی نیست بلاخره شناخت لازمه 

اگر فکر میکنی اضلا نمیتونی بهش علاقه مند بشی بنظرم اشتباهه ازدواج با کسی ک به دلت نشینه

وقت گذاشتم، علاقه ایجاد نشد، با اینکه خوبه، به دل من نمیشینه

پس ب نظرم اشتباهه چون میگم خب قراره یک عمر نزدیک ترین لحظاتتو باهاش شریک بشی 

حقیقتش من به شخصه میتونم بگم اگر علاقم به همسرم نبود با اینکه شرایطش خیلی خوبه ولی تو بعضی سختیا نمیتونستم تحمل کنم اگر دوسش نداشتم