2777
2789

دوبار واسطه فرستادم خواستگاری نخواستن چون باید همیت الان میلیاردر میبودم کم کم داره کارم میفته روی روال  و در آمدم خوب میشه امید خدا از اقوام بودن و چون شناخت دارم احتمال میدم بیان سمتم اگه به بعضی ها بر نخوره با کمال احترام 

تحقیرم کردن بخاطر دست تنگیم خاطرش رو واقعا میخواستم و فکرش عذابم میده ولی دیگه این قضیه عقلانی نیست چیکار کنم از سرم بره نظری نصیحتی دارید بگید برم تراپیست کمکم میکنه خدایی یه چیزی بگید که بزنید زیر ذوقم دیگه از سرم بیفته اصلا هر چی دوست دارید بگید 

ببخشید ولی این قضیه تمرکز‌ و فکر‌و ذهنم‌و گرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب وخوشگل زیاده اگه دوست داشت یه چیزی! دوستتم که نداشته الآنم اگه بیاد به خاطر پولت میاد میخوایش چیکار دقیقا ؟ میشه بگی جذب چی اش شدی ؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شجاعت داشته باش برو با خود دختره صحبت کن حرف دلتو بزن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹