2777
2789

هرغذایی میبینم حالت تهوع میگیرم اصلن نمیتونم غذابخورم همش شدم۴۵کیلو باقد۱۶۹😂😂سوء تغذیه میگیرم تهش اخه چزاگرسنم نمیشه😭😭😭باردارنیستم عزیزانم😎

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

اختلال خوردن داری؟

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این یه مشکلی هست دیگه وگرنه ادم سالم قطعا احساس گرسنگی میکنه و میل به غذا داره

شاید ازبس غم وغصه میخورم دیگه جایی برای غذانمیمونه😂😂

بخاطر اعصاب واسترسم هست همونجور که پرخوری عصبی داریم بی اشتهایی عصبی هم داریم کم کم پرزهای معده ازبی ...

خب ۷ماهه تقریبا اینم به زور ۲قاشق غذامیخورم اونم به زور بوی غذامیادحالت تهوع میگیرم !

شربت سانستول

عزیزم من کلا ژن غذاخوردن ندارم ازوقتی یادم میاد کم غذابودم بعدازفوت همسرم دیگه کلا به فنارفتم نمیتونم هیچی بخورم مطمئنم این شربت هم بخورم بازم اثرنمیکنه!

عزیزم من کلا ژن غذاخوردن ندارم ازوقتی یادم میاد کم غذابودم بعدازفوت همسرم دیگه کلا به فنارفتم نمیتون ...

خدا رحمتشون کنه 

ولی شما باید غذا بخوری 

کسی نیست بهت توجه کنه؟ برات غذاهای خوشمزه درست کنه؟ 

خدا رحمتشون کنه ولی شما باید غذا بخوری کسی نیست بهت توجه کنه؟ برات غذاهای خوشمزه درست کنه؟

مادرشوهرم هس الان ازهمه غذاهامتنفرم هیچی برام خوشمزع نیس عزیزم اگه میفهمیدم نمیمیرم همون چن روز یه بار دولقمه هم نمیخوردم!