2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل و محترم میایید لطفا بدون تعصب نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 36 پست
به همسرت ازین مسائل نگومن تو سریالهای ترکی دیدم زنها هیچوقت راجع ب این مسائل با مردهاشون حرف نمیزننب ...

برا من مهم نیست

مادر شوهرم بارها با حرفای دروغی که درباره شوهرم می‌زنه میخواد حرص منو دربیاره ولی من بعد رفتنش میشینم میخندم گاهی هم ناراحت میشم چرا یه مادر باید اینکارو بکنه

اولا تو دخالت نکن اخرش اونا اشتی میکنن خیالت راحت تو میشی عروس بد دوما شما هم هیچ کاری براشون نکنید ...

مگه قهر هستن که آشتی کنن؟ تو کل این دوسالی که عقد بودم رابطشون همینه هرروز هم بدتر میشه 

همسرم به جایی رسیده میگه کاش دیگه اصلا نرم خونه زودتر عروسی بگیریم نبینمشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ... اونا که نمیدونن من همسرم کوک نمیکنم ؛ دلشون از من می‌شکنه همسرم از سمت خانواده محبت ندیده ...

ماها میگیم دخالت نکن، اگرم کردی آماده هر اتفاقی داشته باش

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
اگه اینارو نگی و حرفای دیگه بزنی هر چقدر هم بی احترامی کنن پشت خانواده اش درمیاد ، چون خودت چیزی نمی ...

عزیزم من سیاست به خرج نمیدم؛ حرف دلمو بهش زدم . 

وگرنه غیر این هم بود همسرم پشتم بود ؛ چون دیده از همون هرگز مشکلی از سمت من نبوده 

ببین مثلا به قصد تو جمع یکاری می‌کنه که ضایع کنه مثلا به قصد تیکه میندازه همه جمع میفهمن تیکه هست ول ...

اسی حس میکنم سنت کمه یا بی تجربه ای هنوز خانواده همسر ازارت ندادن 

ببین دختر من از اونایی بودم تو رویه مادرمم گفتم شما دیدت منفی اونا اینطوری نیستن اما حیف نفهمیدم چی میگه 

نمیگم بد باش کاملا محترمانه برخورد کن اما حد نگهدار باش 

شوهرت از همون مادره خودش مسشناسه خانوادشو خداتو شکر کن شوهرت سمت اونا نیست 

اسی حس میکنم سنت کمه یا بی تجربه ای هنوز خانواده همسر ازارت ندادن ببین دختر من از اونایی بودم تو روی ...

نمیدونم به چی میگی آزار 

ولی هرکاری کردن که زندگی ما خراب بشه ... کاش میشد همه رو تعریف کرد ولی کلی اشک ریختم و ناراحتی کشیدم تا بپذیرمشون و از یاد ببرم

اینکه همسرم رو آروم می‌کنه بحث نکنه دخالت هست واقعا ؟ سواله تیکه نیست

بعدا اگه اذیتت کنن برمیداره میگه تو خودت نذاشتی من جوابشونو بدم 

مگه قهر هستن که آشتی کنن؟ تو کل این دوسالی که عقد بودم رابطشون همینه هرروز هم بدتر میشه همسرم به جای ...

منطورم اینه رابطشون خوب میشه اخرش میگن عروسمون بد اون به پسرمون یاد میداد

دخالت نکن

اسی میخواد خودشیرینی کنه اخرش همچی سره خودش میشکنه عروس بد میشه

ببخشید ولی کافر همه را به کیش خود پندارد . 

من اگر قصدم خود شیرینی بود این تاپیک رو نمی‌زدم . بارها هم جواب توهین ها آزار اذیت ها رو داده بودم 

من فقط از دل شکستن میترسم .... حرفی هم اگر به همسرم میزنم حرف دلمه نه مثل بعضی ها سیاست چه سیاست داشته باشم چه نه همسرم پشتمه

بعدا اگه اذیتت کنن برمیداره میگه تو خودت نذاشتی من جوابشونو بدم

اره الان تقریبا اینو میگه 

مثلا میگه تو اجازه خیلی چیزا رو بهم نمیدی اگر می‌دادی اینا اینطوری پرو نمیشدن

اسی شما خودتو قاطی همسرتون و خانواده اش نکن خودشون همدیگرو خیلی بهتر میشناسن

می‌دونی خوره افتاده به جونم اگر کسی بخاطر من اشک بریزه 

دلش بشکنه 

آه بکشه 

از اینا خیلی میترسم 😔

اره الان تقریبا اینو میگه مثلا میگه تو اجازه خیلی چیزا رو بهم نمیدی اگر می‌دادی اینا اینطوری پرو نمی ...

پس خودتو بکش کنار بزار هرکاری دوست داره بکنه، اون خانواده اشو بهتر می‌شناسه 

پس خودتو بکش کنار بزار هرکاری دوست داره بکنه، اون خانواده اشو بهتر می‌شناسه

با عذاب وجدانم چیکار کنم 

گاهی با همسرم موافقم کاهی میگم دنیا دوروزه همه که قرار نیست خوب باشن ادب داشته باشن محبت و احترام و شعور داشته باشن تو که حالیته بگذر

پیش خودم میگم اینا ارزش نداره دوتا ادم سن دار رو ناراحت کنی 

هرچند خودم خیلی شکستم خیلی شبا گریه کردم