2777
2789

بچه ها دختر دوستم شبانه بهشتی قبول شده 

میگه بهش خوابگاه نمیدن واسم خونه بگیرین 

راست میگه کسی هست شهریه پرداز بهشتی مامایی باشع ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما قراره مسیول خونه گرفتن برای دخترش باشین؟ مردم په درخواستای عجیبی دارن

از قبل قرض کرده بود قرار الان پس بده 

ولی میگه یهو مشکل پیش اومده 

از کجا بفهمم راست میگه جایی هست زنگ بزنم بپرسم 

پول دستش دارم پس نمیده میگه درک‌کن میخوتم‌واس دخترم خونه بگیرم بهش خوابگاه نمیدن میخوام بدونم دخترش ...

حتی اگه دانشگاه خوابگاه نده ، خابگاه های خارج از دانشگاهم هست .لزومی به خونه گرفتن نیست

من تو خوابگاه فقط روزانه یادمه بودن ،ولی خوابگاه زیاد داره از ولنجک تا کچویی تا اطراف ولیعصر البته منطقه خوابگاه های پزشکی رو نمیدونم اما شاید تلاش کنه بهش بدن ، بعد خوانواده اشم میتونن راحت از دانشگاه بپرسن 

من تو خوابگاه فقط روزانه یادمه بودن ،ولی خوابگاه زیاد داره از ولنجک تا کچویی تا اطراف ولیعصر البته م ...

شماره اشو دارین من بپرسم من از صبح به دانشکده هروی زنگ زدم حواب نداد

شماره اشو دارین من بپرسم من از صبح به دانشکده هروی زنگ زدم حواب نداد

ندارم گوگل کنی میاد باید به خوابگاه ها شون زنگ بزنی ، بعد آدمی که نخواد پولتو بده تو هر چی بگی یچی دیگه میگه