ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت
بدنش دچار یه عفونت شدید شده بود دکترها هم جواب کردن دستور بستری دادن ،نخواستیم بیمارستان بمونه اثری نداشت آوردیم خونه دیگه خودم این مدت ازش پرستاری کردم الان خداروشکر داره سمت بهبودی میره
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
بدنش دچار یه عفونت شدید شده بود دکترها هم جواب کردن دستور بستری دادن ،نخواستیم بیمارستان بمونه اثری ...
خداروشکر
سلامت باشه
ممد چیشد!!!!
در جستجوی خویش یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺 که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺 و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺 خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺 من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم* و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺 خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂 آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت