2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهت فکر میکنه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مرسیی ینی دوست داره باهام آشنا بشه؟

اره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

عزیزم میتونی از ماه یا فصل تولدم حدس بزنی ؟؟

منظورت فصل و ماه تولدتونه؟ 

حس میکنم خرداد یا اردیبهشت باشه

منظورت فصل و ماه تولدتونه؟ حس میکنم خرداد یا اردیبهشت باشه

اره عزیزم درست حدس زدی اردیبهشتم 

عزیزم منو عشقم سر یک موضوعی کات کردیم میتونی حدس بزنی سر چیه ؟و اینکه بنظرت بهم زنگ میزنه یا نه ؟ 

به امید رسیدن به دو تا 

اره عزیزم درست حدس زدی اردیبهشتم عزیزم منو عشقم سر یک موضوعی کات کردیم میتونی حدس بزنی سر چیه ؟و این ...

سر یه موضوعی به مشکل برخوردید حس میکنم خانواده ها باعث جداییتون شدن ، عشقت بشدت تحت تاثیر افراد قرار میگیره و حرف دیگران براش مهمه . احتمالش کمه. 

سر یه موضوعی به مشکل برخوردید حس میکنم خانواده ها باعث جداییتون شدن ، عشقت بشدت تحت تاثیر افراد قرار ...

اره دقیقااا درست گفتی عزیزم مرسی که جواب دادی برات حمد میخونم 

میشه این سوالمم جواب بدی اینکه بلخره میتونه خانوادش رو راضی کنه یا نه ؟ بلخره خونوادش راضی میشن برام پاپیش بذارن ؟

به امید رسیدن به دو تا 

اره دقیقااا درست گفتی عزیزم مرسی که جواب دادی برات حمد میخونم میشه این سوالمم جواب بدی اینکه بلخره م ...

ممنونم از دل پاکت عزیزم❤️

اگع بخاطرتون پافشاری کنه و تلاش بله خانوادش پاپیش میزارن اما انگار فعلا خیلی کم میزاره در این مورد

ممنونم از دل پاکت عزیزم❤️اگع بخاطرتون پافشاری کنه و تلاش بله خانوادش پاپیش میزارن اما انگار فعلا خیل ...

مرسی ازت مهربونم چیکار کنم که بیشتر تلاش کنه اخه خیلی دوسم داره مطمعنم فقط دلشو سرد میکنن وقتی پشتش نیستن 

به امید رسیدن به دو تا 

ممنونم از دل پاکت عزیزم❤️اگع بخاطرتون پافشاری کنه و تلاش بله خانوادش پاپیش میزارن اما انگار فعلا خیل ...

کلا حدس میزنی که میشه یا نه ؟ حست چی میگه ؟ بنظرت دوری من باعث‌میشه که کاری کنه ؟

به امید رسیدن به دو تا