2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 153454 بازدید | 22068 پست
اره سرویس مدرسه داره.واسم‌ از باغشون 🍎 اورده بوددستش دردنکنه😁

دستش درد نکنه 

روزی اول صبح از طرف خدا 

نوش جونت

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بانو خوبی گلم پدر چطوره؟ الحمدالله منم بهترم

خدا رو شکر که بهتری 🤗

بابا هم فعلا امروز بستری شده تا نوبتش بشه آنژیو کنن

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام‌بانوجونن خواهرمدوستم ساعت‌۷ونیم اومد‌پیشم، تاالان ...دیگه رفت.مشغول کار بودم😁

مهمون  که حبیب خداست اونم  اول صبح 😊 چه شود

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

انشالله همه چی‌خوب پیش میره گلم🙏🏻

انشالله 

خیلی استرس دارم 

یه کوشولو 😷😄یه بسته دستمال کاغذی گذاشتم کنارم دایم اینجوریم 🤧

آب لیمو عسل رو امتحان کن 

من که برا آب ریزش بینی ازش جواب گرفتم

اصن پیدا نکردم

😂😂😂

هممون باید دست به دامن ازگل بشیم 

تازه اونا امتحانشون رو پس دادن 

اره سرویس مدرسه داره.واسم‌ از باغشون 🍎 اورده بوددستش دردنکنه😁

نوش جونتون

خدا رو شکر که بهتری 🤗بابا هم فعلا امروز بستری شده تا نوبتش بشه آنژیو کنن

خدا کمک میکنه ان شاء الله 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدا کمک میکنه ان شاء الله

خدا رو شکر آنژیو موفقیت آمیز بود 😍

سلام دختراااااا

خدا رو هزار مرتبه شکرررر  برای بار دوم آنژیو جواب داد و رگ قلب پدرم باز شد 🥰😍🤩

قرار بود پدرم روز پنجشنبه  ی گذشته عمل قلب باز بشه 

خدا میدونه چقدر گریه کردیم و خدا رو صدا زدیم تا به عمل باز نکشه 

چون بابا یکی دوتا مریضی نداره که فشار خون بالا ،دیابت ،تیروئید کم کار شدید ،پروستات و مشکل زخم معده و  مریو چربی خون و و...یعنی غصه ام بود دوران نقاهت رو چطور میخواد بگذرونه ولی شکر خدا به اونجا نکشید 💚

خدایا ممنونتم که صدا من و خانواده ام رو شنیدی 

خدایا شکرت 

خدایا شکرت 

خدایا شکرت 

خدایا امشب هم گریه کردم ولی نه برای بابا برا اینکه لطفت رو شامل حال ما کردی 😘ممنونتم مهربونم 

خدا رو شکر آنژیو موفقیت آمیز بود 😍

خداروشکر 😍😍

[QUOTE=398898389]سلام دختراااااا خدا رو هزار مرتبه شکرررر  برای بار دوم آنژیو جواب داد و رگ قلب پدرم باز شد 🥰

منم خوشحالم بانو 

سلام دخترااااااخدا رو هزار مرتبه شکرررر برای بار دوم آنژیو جواب داد و رگ قلب پدرم باز شد 🥰😍🤩قرار ...

🥹🥹خدایا شکرت، خیلی خوشحال شدم‌برات

منم‌اشکی کردی بانوووو

انشالله سایه باباتون‌سالهای سال، بالا سرتون‌باشه🧿🤲

اللهم‌صل علی محمد وآل‌محمد🌹

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋