2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 203354 بازدید | 29174 پست
سلام مهربونا صبحتون بخیر💟💟💟💟

سلام عزیز دل 

صبح  شما هم به بخیرررررر 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

دخترا بیاین این رو قبول کنیم که زندگی دشمن ما نیست بلکه این طرز تفکر ما هست که دشمن ماستجملاتی مانند ...

دقیقا 👌👌👌

منو گاهی وقتا که طبق خواسته خودم میرم جلو حال دلم خوبه در کنار اون عذاب وجدان ولی یه شادی ته دلم هم هست 

ولی خیلی دوست دارم همیشه بتونم جلو دلم رو بگیرم و محکم باشم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دخترا 

صبح تون بخیر و شادی 

انشالله  یه لب خندون 

یه دل شاد و یه زندگی آروم امروز در انتظار تون باشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام دوستان 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام زهرا جونم خوبی عزیزم بچه هات خوبن زهرا جون این دستگاه ها ب هرکی نمی‌سازتازه مورد داشتیم با اینا ...

سلام گلی خوبی؟

ممنون ماهم خوبیم سلام دارن خاله جونشون

عه محیا بزار یه ماهم صبر کنم ببینم چی میشه مامانم ده ساله داره عالیه 

سلام عزیزم خوبی زهرا جان یک ماه مورد نداره تا دوسه ماه طول میشه تا با بدن سازگار بشه منم یه مدت خیلی ...

سلام عزیزم خوبی؟ممنون دلگرمم کردی

آره مفنامیک میخورم نازنین 

یکم کم شده ولی باز بیشتر میشه سونو دادم سرجاشه سونوگرافیست هم گفت دوسه ماه طول میکشه

سلام عزیزم خوبی؟ممنون دلگرمم کردیآره مفنامیک میخورم نازنین یکم کم شده ولی باز بیشتر میشه سونو دادم س ...

اره اصلا جای نگرانی نیست 

فقط یه مدت زمان میبره تا با بدن سازگار باشه 

سلام آزگل عزیزم خدا بد نده قشنگم ببخشید من در جریان نبودم خوشگلم انشالله که جز خیر و خوشی و سلامتی و ...

سلام زهرا‌جونم

فسقلیا خوبن

مرسی عزیزکم

هرسقوطی پایان‌کار نیست... باران‌را ببین،سقوطش زیباترین‌آغاز است🦋