2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 203389 بازدید | 29189 پست
سلامتولدت مبارک دلوین جان😘🫀

به به ازگل خودمونی که 🥰😍

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

سلام عزیزدلم خوبی؟؟؟؟زهرا آیودی واسه بعضیا نمیسازه و بدن قبول نمیکنه .به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشو ...

سلام گل من ممنون ازت 

خوبم به خوبیت 🌹

سارا تا حالا با چهار تا دکتر مشورت کردن صلاح نیست بیرون بیاد نمی‌دونم والا اینا منو موش آزمایشگاهی کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم نه خاطره منظره ام نه پنجرهمن یه هوای تازه ام نه انعکاس هنجرهمیخوام سکوت کوچه رو ترانه بارون ...

سلام آزگل عزیزم خدا بد نده قشنگم ببخشید من در جریان نبودم خوشگلم 

انشالله که جز خیر و خوشی و سلامتی و اتفاقای خوب و آرامش چیزی پیش رو نباشه عزیزم

انشالله جواب ام آر آی آقاتون هم خوب میشه براتون آیت الکرسی میخونم

تولدم 26امه گلی جانم خیلیییی ممنونم بایت تبریک زیبات و قلب قشنگت🥹✨♥️

انشالله که همیشه شاد باشی گلی

ببخشید من پیامارو نمیتونم بخونم بخاطر دخترم که گوشیو میبینه میخاد اصلا نمیتونم طول روز دستم بگیرم وقتایی هم که بچه ها خوابن بیهوش میشم یا تند تند کارامو میکنم

امروز دلم براتون تنگ شده بود گفتم بیام حالتونو بپرسم

سلامتولدت مبارک دلوین جان😘🫀

سلام قشنگم🫀😍🦋 

خیلی ممنونم ماهی آزی جون🥰

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به به ازگل خودمونی که 🥰😍

مرسی ازتتت قشنگم😍🫶🏻💘 

جانت سلامت مهربونم اللهی آمین ان شاالله🌱✨♥️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

انشالله که همیشه شاد باشی گلیببخشید من پیامارو نمیتونم بخونم بخاطر دخترم که گوشیو میبینه میخاد اصلا ...

قربونت برم مهربون ان شاالله همیشه موفق و بدون غم باشی 

اشکالی نداره عزیزدلم درک میکنم🥰بهمون در طول روز تونستی سربزن خیلی خوشحال میشیم

سلام گل من ممنون ازت خوبم به خوبیت 🌹سارا تا حالا با چهار تا دکتر مشورت کردن صلاح نیست بیرون بیاد نم ...

سلام زهرا جونم خوبی عزیزم 

بچه هات خوبن 

زهرا جون این دستگاه ها ب هرکی نمی‌ساز

تازه مورد داشتیم با اینا باردار شدن 😄😄

دخترا بیاین این رو قبول کنیم که زندگی دشمن ما نیست بلکه این طرز تفکر ما هست که دشمن ماست

جملاتی مانند 👇

من نمی تونم ...
زشته ...
اگه این کار رو بکنم فلانی ناراحت میشه ...
ازم ناراضی میشه
و ...

پس خودمون چی ؟؟؟؟؟؟

اگه خواسته ها و علایق قلبیمون رو به خاطر راضی نگه داشتن دیگران زیر پا بزاریم کم کم تبدیل به کسی میشیم که در حقیقت اصلا شبیهش نیستیم و انگار مدام به یه بازیگری تبدیل میشیم که پدر . مادر . معلم . مدیر . همکار و ... نقشش رو میدن تا ما بازی کنیم و اونا راضی باشن وقتی به خلوت خودمون میرسیم از اینکه شبیه چیزی نیستیم که می خوایم بغض می کنیم 😕

خداحافظ همه چی😆کلا سبک زندگی قبل رو باید ببوسی بزاری لب طاقچه

اخ گفتی 😂😂🤣

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام دخملا خوبین خوشین؟وای بچه ها من یک ماهه آیودی گزاشتم ولی همچنان خونریزی دارم موهام شروع به ریزش ...

سلام عزیزم خوبی زهرا جان 

یک ماه مورد نداره 

تا دوسه ماه طول میشه تا با بدن سازگار بشه 

منم یه مدت خیلی طولانی درگیرش بودم 

آخر سر یکی از دکترا گفت تنها راه چاره اش اینه   یه مدت هر ۸ ساعت مفتامیک اسید بخور من که شکر خدا جواب داد 

حالا اگه شما هم میخوای امتحانش کن 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

سلام‌دخترا، خوبین؟خداروشکر میکنم‌ک خواهرای دلسوزی مث شماهارو دارممرسی بابت دلداریتون.سارا،ساحل ،محیا ...

سلام عزیزم 

خدا رو شکررررر 

انشالله بلا ازتون به دور باشه