2777
2789
عنوان

دوستمو بعد بیست سال دیدم

1216 بازدید | 36 پست

تو دبیرستان از اول تا پیش دانشگاهی به هم چسبیده بودیم خیلی خیلی باهم مچ بودیم بعد این یه دختر ساده و بی سرزبون بود  راحت گول میخورد راحت بقیه بهش زور میگفتن اما خب من میدیدم که تو دلش چیزی نیست و مهربونه باهاش خوب بودمو و دوستش داشتم

بعد پیش دانشگاهی دیگه یواش یواش هرکی رفت دنبال یه کاری و سرمون گرم دانشگاه و کار و ...شد همدیگه رو گم کردیم 

تا اینکه بعد ۲۰ سال یه روز تابستون وقتی بچه هامو آورده بودم پارک دیدمش که با دخترش اینور و اونور میره و با چند تا خانم حرف میزنه...

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

چه جالب 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب

سلام دخترسحرخیزم  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام دخترسحرخیزم

سلام مامان مهربونم 🫂🫂❤❤

دانشگاه م استادم مثل اینکه امروز نمیاد نفس راحتی کشیدم😂🤦‍♀️🫂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خیلی ذوق کردم و بچه به بغل دویدم سمتش چند ثانیه تو چشم هم نگاه کردیم و بعد اون گفت پریسا...

اسم خودم نیست خلاصه همو بغل کردیمو و از خودمونو و ازدواج و کار و...حرف زدیم 

میگفت نماینده فروش محصولات آرایشی بهداشتی  شده و اینجا داره تبلیغات  میکنه...

من ذوق داشتم که حتما باهاش رفت وآمد کنم چون احساس می‌کردم بعد مدرسه دوست قابل اعتمادی تو زندگیم پیدا نکردم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
سلام مامان مهربونم 🫂🫂❤❤دانشگاه م استادم مثل اینکه امروز نمیاد نفس راحتی کشیدم😂🤦‍♀️🫂

عزیزم  

موفق باشی  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم موفق باشی

همچنین عزیز ننم 🫂🫂❤🌹👭😘😘

چند باری باهم قرار گذاشتیم از همون اول شروع کرد درمورد محصولاتش صحبت کردن جالبه تا منو میدید یسره از پوستم ایراد می‌گرفت که این ایرادو داره بیا این کرم بدم اون ایرادی داره بیا اون کرمو بدم

دیگه یواش یواش داشت بهم برمی‌خورد و از رفتاراش تعجب میکردم چند تا محصول سفارش دادم که دیگه ولم کنه

همچنین عزیز ننم 🫂🫂❤🌹👭😘😘

بعد از اون چند باری که دیدمش متوجه شدم که بنده براش فقط یه کیس برای فروش محصولاتشم

این خانم تو این ۲۰ سال دیگه برای خودش گرگی شده