2777
2789
عنوان

حسادت انقد واضح

773 بازدید | 59 پست

من و نامزدم قرار جشن بله برون بگیریم تو خونه دکور گل آرایی و اینا بعدش محضر بریم و عکسای خیابونی بگیریم کافه و با موتور اینا عکس بگیریم 

دخترداییم تازه نامزد کرده و فقط محضر رفته و جشن نگرفته بعد امروز شنیده من قرار جشن بگیرم از حسادتش میگه الان جشن از مد افتاده 

ولی اتفاقا من الان تو اینستا میبینم حتی بلاگرارو همه جشن بله برون میگیرن و محضر میرن خیالیاشونم بعدش جشن عقد هم میگیرن آدمی نیستم نظرشون واسه ام مهم باشه 

ولی اینکه انقد ضایه حسادت می‌کنه جالب بود برام

هرکسی نظری داره دلیل نمیشه نظر اون باهات فرق می‌کنه فک کنی حسادت می‌کنه الان همه گرفتاری خودشون دارن باور کن برای کسی مهم نیس اون یکی چیکار میخواد بکنه 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی نظری داره دلیل نمیشه نظر اون باهات فرق می‌کنه فک کنی حسادت می‌کنه الان همه گرفتاری خودشون دارن ...

نظرتون درسته ولی من ازشون نظر نپرسیده بودم که بگن از مد افتاده

عین دختر دایی منه هر کاری خودش کنه خوبه کلاس داره بقیه بیکلاسن هرچیم میخره میاد قیمت میگه همش در حال پز دادن عقده ای بزرگ شده آخه

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند

اون نظرشو بیان کرده

منم از بریز و بپاش الکی خوشم نمیاد

و باایشون هم نظرم

هرکسی یه سلیقه ای داره

و ایشون نظر خودشونو بهتون گفتن

بنا ب این نیست حسادت میکنن

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نظرتون درسته ولی من ازشون نظر نپرسیده بودم که بگن از مد افتاده

ما خونه خریدیم ولی خونمون کوچیکه  دوستای همسرم و خانوماشون مستاجرن دائما میگن ما خونه کوچیک نمی‌خوایم و من می‌دونم تا سال ها سگ دو هم بزنن نمیتونن همین خونه کوچیک رو هم بخرن دائما میگن مستأجری تو‌خونه بزرگ بهتره و من فقط میخندم ب این افکارشون ک حتی پولم تو حسابشون ندارن و باید برای یک مترش خودشون جر بدن باز هم درکشون میکنم با اینک دلم میشکنن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
عین دختر دایی منه هر کاری خودش کنه خوبه کلاس داره بقیه بیکلاسن هرچیم میخره میاد قیمت میگه همش در حال ...

من اصلا برام مهم نیس اون چیکار می‌کنه ولی همیشه تو همه چیز من دخالت می‌کنه عجیبه برام واقعا

ما خونه خریدیم ولی خونمون کوچیکه دوستای همسرم و خانوماشون مستاجرن دائما میگن ما خونه کوچیک نمی‌خوای ...

بگو خونه کوچیک بخرید بدید اجاره

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند