2777
2789
عنوان

سرم درد گرفت از خنده🤣 فیلم

131 بازدید | 10 پست

گویا خودرو هامون، جهانی که چه عرض کنم، عراقی شدن😅. 

این کلیپ رو توی اینستا دیدم! خیلییی خندیدم🤣

خدارو شکر با همه ی این سختی ها مردممون هنوز در صدر جدول طنز‌پردازی هستند! 

البته بگذریم که این تلخیِ این طنز مساوی با زهر ماره… 

ولی به هر حال امیدوارم که این روز ها به سر برسه و آرامش جایگزینش بشه🩵

پ.ن:

اینجا نمیشه لینک گذاشت. یا حداقل من بلد نیستم. 

اسکرین شات می‌گذارم و اسم پیجی که این ویدیو رو پست کرده بود، داخلش معلومه. 

دوست داشتین برید ببنید. قول می‌دم خیلی بخندید😅

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مدل ویدیو ها خیلی زیاد گسترش پیدا گردن🤣🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

این عالی بود 😂همه جام درد کرفته بود از خنده

یادم‌نیس کامنتارو ولی خیلییی خوب یودن😂😂😂 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یادم‌نیس کامنتارو ولی خیلییی خوب یودن😂😂😂

تو یه کلیپ دیگه که یه سری کامت دیگه بود یکی نوشته بود الانقام السخت السوسکی😂🤣

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

تو یه کلیپ دیگه که یه سری کامت دیگه بود یکی نوشته بود الانقام السخت السوسکی😂🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یکی می‌گفت الاگزوزش قال صوت صفیر بلبلی😂🤣

وااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالیههه