2777
2789

دوستان گلم مدتیه خیلی اعتماد بنفسم از دست این جوشای لعنتی اومده پایین،خسته شدم 

اگه ممکنه دارویی مصرف کردین برای جوش که رضایت بخش بوده و باعث حالت تهوع و.. نشده به منم معرفی کنید دعاتون میکنم

روتین پوستی هم استفاده میکنم ولی اثری رو جوشام نداره

تنفس 

مدیتیشن

کنترل اضطراب و خشم

پیاده روی

مصرف سالاد بدون سس

حذف شکر مصنوعی

کمتر خوردن آجیل 

کمتر خوردن فست فود

کمتر خوردن سرخ کردنی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنفس مدیتیشنکنترل اضطراب و خشمپیاده رویمصرف سالاد بدون سسحذف شکر مصنوعیکمتر خوردن آجیل کمتر خوردن فس ...

سعی میکنم رعایت کنم

ولی خوب خوابگاهیم و رعایت کردن همه ی این موارد غیر ممکنه ولی زیاد پرهیز میکنم

سعی میکنم رعایت کنمولی خوب خوابگاهیم و رعایت کردن همه ی این موارد غیر ممکنه ولی زیاد پرهیز میکنم

استرسو کنترل کن 

نوشخوار فکری نداشته باش

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

برو دکتر ولی اگه همون اول کورتون داد مصرف نکن شنیدم عوارض داره ولی با جوشات  خدافظی میکنی

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

برو دکتر ولی اگه همون اول کورتون داد مصرف نکن شنیدم عوارض داره ولی با جوشات خدافظی میکنی

آنلاین ویزیت شدم بهم راکوتان ،بیوتین و پردنیزولون داده،دکتر مطرحیم هستش ۶ ماه آمریکاست

ولی سرچ زدم راکوتان و پردنیزولون عوارض بدی دارن و میترسم مصرفشون کنم