عقابتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 699 عنوان میشه یه داروی خوراکی بهم معرفی کنید برای جوشای چرکیم که عوارض گوارشی زیادی نداشته باشه 149 بازدید | 17 پست دوستان گلم مدتیه خیلی اعتماد بنفسم از دست این جوشای لعنتی اومده پایین،خسته شدم اگه ممکنه دارویی مصرف کردین برای جوش که رضایت بخش بوده و باعث حالت تهوع و.. نشده به منم معرفی کنید دعاتون میکنمروتین پوستی هم استفاده میکنم ولی اثری رو جوشام نداره 1403/09/18 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8068 تنفس مدیتیشنکنترل اضطراب و خشمپیاده رویمصرف سالاد بدون سسحذف شکر مصنوعیکمتر خوردن آجیل کمتر خوردن فست فودکمتر خوردن سرخ کردنی اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تیدام عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 1135 برو دکتر پوست عزیزم ممکنه هورمونی باشه باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8068 حتما پیاده روی اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عقابتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 699 تنفس مدیتیشنکنترل اضطراب و خشمپیاده رویمصرف سالاد بدون سسحذف شکر مصنوعیکمتر خوردن آجیل کمتر خوردن فس ... سعی میکنم رعایت کنمولی خوب خوابگاهیم و رعایت کردن همه ی این موارد غیر ممکنه ولی زیاد پرهیز میکنم
عقابتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 699 برو دکتر پوست عزیزم ممکنه هورمونی باشه آزمایش هورمونی دادم خوب بوده
آریل66 عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 8068 سعی میکنم رعایت کنمولی خوب خوابگاهیم و رعایت کردن همه ی این موارد غیر ممکنه ولی زیاد پرهیز میکنم استرسو کنترل کن نوشخوار فکری نداشته باش اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
تیدام عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 1135 آزمایش هورمونی دادم خوب بوده مصرف قند مصنوعی رو کامل حذف کن از زندگیت یخ تراپی انجام بده یوگا انجام بده سیر بخور معجزه میکنه باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
عقابتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 699 استرسو کنترل کن نوشخوار فکری نداشته باش آره یه مدت استرس داشتم خیلی صورتم بهم ریخت
عقابتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 699 مصرف قند مصنوعی رو کامل حذف کن از زندگیت یخ تراپی انجام بده یوگا انجام بده سیر بخور معجزه میکنه باشه عزیزمانجام میدم مرسییی🌺
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5341 برو دکتر ولی اگه همون اول کورتون داد مصرف نکن شنیدم عوارض داره ولی با جوشات خدافظی میکنی من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
عقابتنها مدیر استارتر عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 699 برو دکتر ولی اگه همون اول کورتون داد مصرف نکن شنیدم عوارض داره ولی با جوشات خدافظی میکنی آنلاین ویزیت شدم بهم راکوتان ،بیوتین و پردنیزولون داده،دکتر مطرحیم هستش ۶ ماه آمریکاستولی سرچ زدم راکوتان و پردنیزولون عوارض بدی دارن و میترسم مصرفشون کنم