اصلادردنداره 
یه لحظس
حتماانجام بده 
پسرم تادوسال براش رعایت کردم 
به لبنیات سیب زمینی وبادم حساسیت داشت
سیب زمینی روازیکسالکی ازادشدتونس بخوره 
کل لبنیات روبجزشیراز1/5سالگی تونس بخوره 
خودشیریکم دیرترخوب میشه از2سالو3ماهگی خوب شد
بادومم که بایدبالای 5سال تست کنم چون دبرتراربقیه خوب میشه پسرم الان 5سالشه ارچندماه بعدبادومم میرم بهش ببینم برطرف شره بانه
حساسیت چیزی نیس فقط بایدرعایت کنی وبهش ندی درضمن هرچیزی هم که باعث تشدیدوتحریکش میده رعایت کنی کامل برطرف میشه تادوسالگیم بزاپیشگیزی بهش شربت زادیتن داد
پسرم از2ماه و20روزدرگیرش بودبعداسهال گرفت سرهمین الرژی مدفوعش بلغمی بودهمونی که شمامیکی توش رگه خونم بودگاهی منتهادکتدانمیفهمیدن 
البته من پیش دکترعفونی وگوارش اینجورجاهامیبردم دراصل بایدمیرعتم فوق تخصص اسم الرژی منتهاراهنمایی درست نمیکردن
یعدکه رفتم وبراش تست پوستی گرفت بچم راحت شدچون شیرمم کمبودبراش شیرخشک مخصوص بچه های الرژی رونوشت که اپتامیل پپتی بودبچم درعرض دوساعت خوب شدراحت خوابیددیگه نفخ نمیکردابریزش بینی وخلط پشت حلق ومدفوع شل وجوشای ریزوکیپی بینیش تاحدزیادی رفع شدزاریتن روهم که خوردکاملاکنترل شد
شماکجای تهرانی؟؟
اگه میخوای من ادرس دکترپسرموبدم یکم رفت امدبراخودمم سخت هست ولی واقعامیارزه من دوستم بهم معرفی کرده ومیبرمش اونجاولی ارزششوداره بی نهایت دکترخوبیه 
پیش این دکترمعروفاتادلت بخادرفتماولی همش براش تست الرژی توخون نوشتن که اصلاارزش نداره 
کلی داروی بیخودوموقت
ولی بایه تست ویه شربت یه پمادخوب شد
تادوسالگی هردوماه یباربردمش 
الانم هروقت مریض شه میبرم