2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترلیداعطاردتوولنجک  مسعودموحدی هم خوبه سعادت اباد

شما خودتون رفتین پیششون یا تعریفشونو شنیدین؟من پسرم دیروزسومین دفترچشو گرفتم.فعلا جواب درستی نگرفتمو پسرم همچنان مشکلش پابرجاست

شما خودتون رفتین پیششون یا تعریفشونو شنیدین؟من پسرم دیروزسومین دفترچشو گرفتم.فعلا جواب درستی نگرفتمو ...

من دکترارژی که میرم پسرموخیلیم ازش راضیم خودتهران نیس 

ولی دوست شوهرم پسرشوپیش دکترموحدی میبره خیلی راضیه

خودمم یبار5سال پیش پسرموپیش دکترعطارداونموفع میومدهفته ای یروزتوبیمارستان کودکان تهران اونجاپیشش بردم راضی بودم ازش ولی مطبش ولنجک بودبرامسخت بودهردفعه رفت امد

وخدایی که بشدت کافیست
شما خودتون رفتین پیششون یا تعریفشونو شنیدین؟من پسرم دیروزسومین دفترچشو گرفتم.فعلا جواب درستی نگرفتمو ...

مشکل پسرت چیه ؟؟

تاحالاتست الرژی دادی واسش؟

چندوقتشه؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
مشکل پسرت چیه ؟؟ تاحالاتست الرژی دادی واسش؟ چندوقتشه؟؟

مدفوعش خلطیه.و اینکه دونه میزنه رو دستاش بعضی وقتا.یکسالو ۵ماهشه.نه تست انجام نداده برا همین دکتر خوب سراغ گرفتم که ببرمش.شما تست انجام دادین،؟دردناکه واسه بچه؟اذیت میشه؟کوچولوتون آلرژیش برطرف شده؟

مدفوعش خلطیه.و اینکه دونه میزنه رو دستاش بعضی وقتا.یکسالو ۵ماهشه.نه تست انجام نداده برا همین دکتر خو ...

اصلادردنداره 

یه لحظس

حتماانجام بده 

پسرم تادوسال براش رعایت کردم 

به لبنیات سیب زمینی وبادم حساسیت داشت

سیب زمینی روازیکسالکی ازادشدتونس بخوره 

کل لبنیات روبجزشیراز1/5سالگی تونس بخوره 

خودشیریکم دیرترخوب میشه از2سالو3ماهگی خوب شد

بادومم که بایدبالای 5سال تست کنم چون دبرتراربقیه خوب میشه پسرم الان 5سالشه ارچندماه بعدبادومم میرم بهش ببینم برطرف شره بانه

حساسیت چیزی نیس فقط بایدرعایت کنی وبهش ندی درضمن هرچیزی هم که باعث تشدیدوتحریکش میده رعایت کنی کامل برطرف میشه تادوسالگیم بزاپیشگیزی بهش شربت زادیتن داد

پسرم از2ماه و20روزدرگیرش بودبعداسهال گرفت سرهمین الرژی مدفوعش بلغمی بودهمونی که شمامیکی توش رگه خونم بودگاهی منتهادکتدانمیفهمیدن 

البته من پیش دکترعفونی وگوارش اینجورجاهامیبردم دراصل بایدمیرعتم فوق تخصص اسم الرژی منتهاراهنمایی درست نمیکردن

یعدکه رفتم وبراش تست پوستی گرفت بچم راحت شدچون شیرمم کمبودبراش شیرخشک مخصوص بچه های الرژی رونوشت که اپتامیل پپتی بودبچم درعرض دوساعت خوب شدراحت خوابیددیگه نفخ نمیکردابریزش بینی وخلط پشت حلق ومدفوع شل وجوشای ریزوکیپی بینیش تاحدزیادی رفع شدزاریتن روهم که خوردکاملاکنترل شد

شماکجای تهرانی؟؟

اگه میخوای من ادرس دکترپسرموبدم یکم رفت امدبراخودمم سخت هست ولی واقعامیارزه من دوستم بهم معرفی کرده ومیبرمش اونجاولی ارزششوداره بی نهایت دکترخوبیه 

پیش این دکترمعروفاتادلت بخادرفتماولی همش براش تست الرژی توخون نوشتن که اصلاارزش نداره 

کلی داروی بیخودوموقت

ولی بایه تست ویه شربت یه پمادخوب شد

تادوسالگی هردوماه یباربردمش 

الانم هروقت مریض شه میبرم 

وخدایی که بشدت کافیست
اصلادردنداره  یه لحظس حتماانجام بده  پسرم تادوسال براش رعایت کردم  به لبنیات سیب ...

پسرمنم دقیقا علائمش با کوچولوی شما یکیه.یک دنیا ممنونم ازت.الهی خیر ببینی که خیالمو راحت کردی.فقط اگه میشه اسم دکترم بهم بگی ممنون میشم ازت.من شهرری میشینم دوست خوبم

پسرمنم دقیقا علائمش با کوچولوی شما یکیه.یک دنیا ممنونم ازت.الهی خیر ببینی که خیالمو راحت کردی.فقط اگ ...

بهت پیغام دوستی میدم قبول کن اونجابرات بنویسم یوقت شناسایی نشم خخ

مطب دکتربنظرم برات دورنیس میتونی بری چون میارزه ازکرجم مبان پیشش

وخدایی که بشدت کافیست
بهت پیغام دوستی میدم قبول کن اونجابرات بنویسم یوقت شناسایی نشم خخ مطب دکتربنظرم برات دورنیس میتونی ...

عزیزم لطف میکنی ادرس دکترو همینجا بزاری چون ممکنه بتونی کمک کنی به خیلیا 

"من آغوش به روی تمام انرژی های مثبت می گشایم و در پی تغییرات مثبت در زندگی هستم".