2777
2789

یه روز میگه چقدر لاغری 

یه روز میگه یکم شکم اوردی

یه روز مجبورم میکنه برم ژل لب تزریق کنم

یه روز میگه چقدر بینیت افتضاحه چرا عمل نمیکنی

ولی واقعا داره حالم بد میشه از دستش🤦🏻‍♀️

میتونم عکس بذارم ببنید 

در واقع دوستیم ولی میخواستم تاپیک ام بسته نشه 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه اومده فروشگاه لباس بخره؟

بگو من همینم اگه عاشقمی عاشق همین باش وگرنه 

با احترام هررررری

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

چ ادم سمی..☹️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خواهش میکنم کات کن خب ؟

بعد تازه من خودم باشگاه بدنسازی دارم🤦🏻‍♀️

بخدا بدنم عالیه 

قیافه ام هرکی میبنه میگه خوشگلی

ولی این ادم ریده به روان و زندگی من

دیروز میگه غبغبه اوردی برو ساکشن کن

بعد تازه من خودم باشگاه بدنسازی دارم🤦🏻‍♀️بخدا بدنم عالیه قیافه ام هرکی میبنه میگه خوشگلیولی این اد ...

:)) بگردم من با این آدم نمون حیف میشی روانت خراب میشه

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

کات کن

راضی بودن خودت مهمتره :")🫂✨ کسی که دوستت داشته باشه ظاهرت رو هم علاقمند میشه بهش

الان همه عملی و پلنگ شدن دیدن چهره ی نچرال واسه پسرا طبیعی نیست انگاری

این تفاوت هان که آدم هارو زیبا میکنن

اخ بدم میاد😑😑بخدا همش تقصیر این اینستاست وگرنه مرد چه باید بدون ساکشن غبغب چیههه

مگه خودش چه ....خاصی هست حالا 

ازدواج کردید؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

چرا میذاری اینقدر تحقیرت کنه ی بار برای همیشه بهش بگو من همینم که هستم اتفاقا خیلی خودمو دوست دارم میخوای بخواه نمیخوای هم راه باز جاده دراز 

اگه واقعا دوست داشته باشه دیگه نمیگه اگه هم دوست نداشته باشه میذاره میره لااقل میفهمی کجای کاری 

عمرتو پای یه آدم اشتباهی هدر ندادی 

اینو پرت کن از زندگیت بیرون مگه خودازاری داری ک باهاش ادامه میدی

بعدشم بهش بگو تو واسه دم در مطب دکترای زیبایی خوبی مردمو جذب میکنی  

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

کاری که میگمو بکن 

دفعه بعد دیدیش بگو 

اه این چ هیکلیه تو داری یه عکس از تو گوشی نشونش بده بگو من اینو دوست دارم 

بعد بگو موهات چقدر بد فرمه برو یه ارایشگاه دیگه 

بعد بگو اه رنگ چشات خوشم نمیاد برو لنز بذار 

و بگو برو عضله بساز بازو هات کوچیکه 

بعد بگو برو دماغتو عمل کن افتصاحه 

اینارو جدی و بدون اینکه بخندی بگو 

و بگو دوستم تو رو نشون دادم گفته واقعا بد سلیقه ای

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...